Een week vol female power!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week stond bomvol leuke ontmoetingen met female power ladies!

Het begon met ons panel onderzoek afgelopen zaterdag. Er hadden zich super veel vrouwen aangemeld, een beetje teveel zelfs. Dus we hebben veel ladies moeten vragen of ze een volgende keer willen komen. Om goed door te kunnen vragen zijn 10 dames het maximale aantal dat we graag elke keer hier kunnen ontvangen voor ons onderzoek. Mijn business coach Ole van der Straaten leidde het onderzoek en hij had een boel verrassende vragen, die soms zo raar klonken voor de dames. Bijvoorbeeld; je loopt de AH in en je moet een product kiezen dat jij associeert met ATF, wat koop je dan? Daar kwamen leuke antwoorden op: wijn, wijn, wijn, wijn, wijn, wijn, wijn, Tony Chocolonely chocola, een verse fruitsalade en een watermeloen!

En dus? hoor ik je denken..nou, dat geeft aan dat deze dames ATF associëren met the goodlife & genieten/genot. Hoe leuk is dat? Gelukkig zei niemand bloemkool, tandpasta of toiletpapier haha! Het was een leuke middag. We hadden een heerlijke ATF taart laten maken, maar die konden we helaas niet echt slijten aan de dames, dus die hebben Amber, Layla en ik naderhand zelf maar opgegeten.

Dinsdag kreeg ik bezoek van Jo Goodwin, een oud-collega; zij distribueert Holster Australia (slippertjes) in het Verenigd Koninkrijk. En ik heb dat merk ooit ook in de Benelux gedistribueerd. Samen stonden we altijd in de stand op de grote schoenenbeurs in Milaan. En zij is geïnteresseerd om ATF in Engeland te gaan opzetten/distribueren. Ik ben helemaal vergeten een foto te maken van ons tweetjes dinsdag. Ze is maar klein van stuk, maar een echte power lady! 's avonds ging ik naar Pilates-les bij PLTS en zag ik dit op de spiegel staan. Dat moest ik natuurlijk even vastleggen voor deze blog!

Donderdag ochtend had ik al vroeg een koffie afspraak met Isa Hoes en Medina Schuurman. Zij brengen deze maand een nieuw boek uit en gaan een online platform starten voor vrouwen. Ik vind het knap hoe deze dames het taboe rondom de overgang en andere "vrouwen kwalen" aan het doorbreken zijn. En ook maken zij zich hard voor het feit dat wij vrouwen liever moeten zijn voor elkaar. Power ladies dus! Ik had beide dames vorig jaar al ontmoet en zij zijn allebei groot ATF fan en we wilden even bekijken of we samen wat zouden kunnen opzetten voor hun platform. To be continued. Later hier meer over. Ook toen ben ik helemaal vergeten een selfie te maken met de dames... 's Middags weer gebokst met Amber en Layla, daar kwam ook weer veel female energy vrij haha!

Nu is het weekend en omring ik mij weer met allemaal powervrouwen; vanavond zit ik lekker te eten met mijn BFF's uit mijn studententijd en morgen komen mijn allereerste vriendinnen (vanaf mijn geboorte), 2 zussen, bij mij eten! Manlief is een weekendje-weg met vrienden, dus ik heb een heerlijk meidenweekend voor de boeg. Genieten dus.

Fijn weekend en tot volgende week. Liefs Brechje x

Leave a comment

All comments are moderated before being published