Een handige zomer met ATF!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Vorige week stond in teken van “De Vrouw Achter de Tas” en deze week is het weer de beurt aan mij!

Het is augustus en ik ben de maand goed begonnen! Niet alleen omdat ik op 2 augustus jarig ben en dus augustus eigenlijk altijd goed start, maar ook omdat augustus toch wel echt dé vakantie maand bij uitstek is. Hier in Spanje is het de vakantiemaand van heel Spanje: veel restaurants, kantoren, bedrijven en ateliers gaan een maand dicht. Vorig jaar maakte ik dit voor de eerste keer mee. In Nederland gaat alles gewoon door in Augustus, zomer of geen zomer, vakantie of geen vakantie. Maar hier in Spanje is dat anders. En vergeet niet dat het dan ook wel erg warm is hier!

Maar wat ik wilde zeggen is, dat als het zomer wordt en vakantie, de weg naar onze webshop nog makkelijker lijkt te worden gevonden en we het dus lekker druk hebben! Veel mensen zijn in deze periode op zoek naar een reis/vakantie/strandtas en onze tassen zijn dat allemaal in 1! Ik kreeg deze week zo’n leuk bericht van een moeder die voor elk kind een ATF tas had gekocht en ook voor haar man en zichzelf en dat ze voor het EERST alles in de achterbak hadden kunnen doen! Eerder had ieder namelijk zijn eigen koffer en pasten 5 koffers vroeger nooit in de achterbak. En 5 ATF shoppers pasten makkelijk! Sterker: er kon nog veel meer bij!

En dat is het fijne van onze zachte en flexibele shoppers! Ze zijn natuurlijk prachtig en fashionable: maar ze vooral heel praktisch! Ze passen altijd tussen je benen op de grond in het vliegtuig of je propt ‘m nog even in de bak boven je hoofd, ze passen altijd en de achterbak van je auto en ook als je reist met de trein plaats je een ATF shopper heel gemakkelijk op dat plankje boven je hoofd! (Probeer dat maar eens met een koffer - mission impossible!) EN: iets dat vandaag de dag steeds belangrijker wordt: de tassen gaan jaaaaaaren mee en zijn multi functioneel en daarmee een duurzaam alternatief voor fast fashion! Dus niet alleen een praktische zomer met ATF: ATF is altijd handig!

Ik hoop dat je een heerlijke zomer hebt of tegemoet gaat en dat je veel plezier hebt en zult hebben met 1 van onze shoppers! Deel gerust jouw ATF moment met ons: we proberen altijd alle foto’s die we krijgen te delen op social media!

Fijn weekend! Liefs Brechje

Grote tassen ATF

Leave a comment

All comments are moderated before being published