Een goede vrijdag bij All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, ik ben the founder van All-time Favourites en sinds september 2019 woon ik in Barcelona om vanuit hier All-time Favourites España op te richten.

Het is vandaag 2 april en we zijn met All-time Favourites echt aan het smachten naar de nieuwe zomer 2021 collectie! Normaal gesproken lanceren wij altijd een zomercollectie in maart, maar nu al weer voor het tweede jaar op rij, door Covid, hebben we vertraging! Wel 1 leuk nieuwtje: nu het april is kunnen we echt zeggen: de nieuwe collectie komt DEZE maand! Poh. Alles duurt tegenwoordig langer helaas.

Maar goed. Dat is overmacht en daar kunnen we allemaal helaas niks aan veranderen en dus moeten we momenteel proberen ergens anders energie uit te halen! En voor mij was dat deze week iets oer-Hollands!

Ik ben niet het enige Nederlandse merk dat probeert in Spanje voet aan de grond te krijgen! Sinds deze maand is ook het Nederlandse fietsen-merk Swap Fiets in Barcelona neergestreken om, net als ik, de Spaanse bevolking te enthousiasmeren voor hun merk! Hoe leuk is dat? 

Ik had al een fiets hier in Barcelona. Maar heb er nu nog 1, voor al mijn dierbaren die mij komen bezoeken! Kunnen we met zijn allen op Nederlandse wijze, de Spaanse cultuur eigen maken OP DE FIETS! Leuk toch? 

Ik ben natuurlijk trots op mijn Nederlandse roots, maar ook trots als entrepreneur, dat ik als Nederlandse, niet de enige ben die hier in Spanje probeert haar merk verder uit te bouwen. En als dit dan wordt bevestigd door een ander Nederlands merk dat zich hier in Spanje vestigt, kan ik echt wel zeggen dat het vandaag voor mij een goede vrijdag is ;-)

Geniet van dit lange weekend!

Liefs Brechje

Grote tassen All-time Favourites

Leave a comment

All comments are moderated before being published