De vrouw achter de tas: Wendy Vester Manager Airline Product & Inflight Retail TUI

Het is weer tijd voor onze rubriek De vrouw achter de tas. Na vorige maand Kelly Rijsenbrij, is deze maand de beurt aan Wendy Vester, een inspirerende powervrouw, moeder, vrouw en in haar job is ze o.a. verantwoordelijk voor alle leuke producten die je aan boord bij TUI kunt kopen. Zoals je begrijpt houdt Wendy 1000 ballen tegelijkertijd in de lucht. Lees hieronder hoe Wendy haar dagen eruit zien en hoe onze ATF shoppers haar helpen alles uit haar drukke dagen te halen.

1. Hi Wendy, stel jezelf even voor:

Ik ben Wendy, ik woon met heel veel plezier zo’n 9 jaar in Amsterdam, samen met mijn man Erik en onze zoontjes Florian (3) en Maurits (1). Ik werk inmiddels alweer 13 jaar bij TUI fly, de laatste vier jaar als Manager Airline Product & Inflight Retail voor TUI fly Nederland en België. We zijn verantwoordelijk voor de airport en onboard beleving van onze passagier, de TUI extra’s (stoelreserveringen, bagage etc) en de verkoop aan boord. Dit alles vanaf verschillende locaties: Schiphol, Rijswijk, Zaventem en Oostende. Samen met mijn broertje Richard die personal trainer is, sport ik elke week bij Vondelgym. Ik probeer elke week met vriendinnen af te spreken. Wat vaak begint met shoppen en eindigt met taart en/of cocktails…Ik vind de week vaak te kort!

2. Welke ATF shopper gebruik je op dit moment?

Het is eigenlijk bijna gênant maar ik gebruik 3 verschillende All-time Favourites shoppers…Voor mijn werk reis ik veel en heb ik standaard de kleine zwarte quilted shopper bij me. Deze is fashionable maar ook zakelijk en past bij elke outfit. Daarnaast heb ik de grote blauwe denim/jeans variant en de grote python shopper. 

3. Waar gebruik jij je ATF shoppers voor?

De zwarte quilted als ik reis, werk of als ik ga sporten. Als ik met mijn gezin ben hebben we altijd de denim shopper mee, dit is de enige tas die mijn man ook wil dragen ;-) Hij weigert met de python tas te lopen, wat ik ergens wel begrijp…De grote shoppers zijn echt ideaal, met twee kleintjes heb je enorm veel spullen mee. Alles past erin plus de boodschappen! Wat ik echt top vind is het sleutelkoord aan de binnenkant van elke shopper, waar ik de speen van Maurits aan bevestig zodat ik deze snel kan vinden. Naar het strand in de zomer heb ik mijn grote python shopper mee, stylish, functioneel en perfect bij elke outfit.

4. Hoe ziet jouw ochtend eruit?

De dag begint vroeg rond 06.15 uur. Dan hoop ik altijd dat de boys nog even doorslapen en ik mezelf rustig kan klaarmaken voor de dag, maar meestal loopt dit anders…Als iedereen is aangekleed, ontbijten we met z’n allen en daarna stap ik in de auto of in de Thalys.

5. Wat zit er allemaal in je shopper?

Voor werk de standaard dingen zoals laptop, oplader, iPad, notitieboek, make-up, water, snacks. En anders een eindeloze voorraad aan luiers, doekjes, flesjes, spenen, speelgoed, snacks, schone kleding. Niet erg glamour maar wel waar…

6. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Miami! Amerika vind ik überhaupt geweldig, maar Miami is echt favoriet. Mooie stranden, de Art Deco vibe, de geweldige restaurants, de Keys en natuurlijk eindeloos shoppen…Sydney-Australië komt op de tweede plaats. We hebben hier een tijdje gewoond en ik zou heel graag terug gaan, maar de lange vlucht met twee kleine kindjes weerhoudt ons er voorlopig nog even van…

 7. Wat is jouw guilty pleasure?

Best wel veel…Tony Chocolonely Karamel Zeezout. Ik vind het fijn dat die ongelijk afbreken, zo kan ik de calorieën niet precies nagaan ;-) Oh en taart van de Drie Graefjes in Amsterdam. En Netflixen als de kinderen slapen terwijl ik eigenlijk moet opruimen.

8. Wat is de beste beautytip die je ooit hebt gekregen?

De Foreo om mijn gezicht mee te reinigen. Sinds ik deze gebruik is m'n huid rustiger, egaler en gladder. Het voelt goed om aan het einde van de dag even tijd te nemen hiervoor.

9. Waar word jij blij van?

Op vakantie gaan! En iets dat vaker voorkomt: op zaterdag met mijn gezin op de fiets naar de Albert Cuyp markt. Lekker door Amsterdam fietsen, daarna croissantjes eten, bloemen halen, boodschappen doen voor het weekend en de rest van de dag lekker rustig aan.

10. Zou je ons nog wat willen vragen?

Zou je je ATF tas kunnen laten personaliseren? Net zoals bij Louis Vuitton? Lijkt me dus heel cool :-)

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published