De Vrouw Achter de Tas: Vanessa Jonkers

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest die deze week weer in teken staat van de Vrouw Achter de Tas. Deze week is dat Vanessa. Ik ken haar al een hele poos. Misschien wel een fan van het allereerste uur. In ieder geval al echt heel lang. Ooit heeft ze meegedaan aan een panel onderzoek in onze showroom, jaren geleden. En toen ze me laatst een foto stuurde van haar nieuwe ATF pet, dacht ik: ik vraag Vanessa of ze mee wil doen!

1. Hi Vanessa, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc!

Ik ben Vanessa Jonkers en ben 44 jaar. Samen met mijn gezin, (man, zoon en dochter) woon ik aan de kust. Ik werk als administratief medewerker. In de weekenden sta ik graag langs de lijn van het voetbalveld omdat beide kinderen voetballen. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel op het strand te vinden, voor een wandeling, terrasje etc. 

 

2. Welke ATF shopper was jouw eerste, en waarom koos je deze?

Mijn eerste shopper kocht ik een paar jaar geleden, net voor de zomer. Dat was de kleine zebra shopper samen met het bijbehorende toilettasje. De print vind ik geweldig en ook het laagje op de tas is fijn, zodat het tegen een spatje water kan. En dan de binnenkant van de tassen, helemaal roze… daar word ik gelukkig van!

 

3. Wat zit er altijd in je ATF shopper?

Wat ik altijd bij me heb in de tas is het panter make-up tasje, daar heb ik standaard een haarklem en lippenbalsem in. 

 

4. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Eigenlijk ga ik nooit de deur uit zonder een ATF shopper. Voor een bezoekje aan de markt, naar 't strand, weekendjes weg, shoppen omdat er lekker veel in past en ze fijn dragen met de grote en kleine hengsels. Ook mijn dochter leent graag een tas voor logeerpartijtjes.

 

5. Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Vier dagen van de week werk ik en sta ik vroeg op zodat ik op tijd kan starten. Het eerste wat ik doe is onder de douche springen, ontbijten, laptop opstarten en de kinderen wekken voor school. Tussendoor in de pauze even naar de bakker/slager, ja… met een ATF shopper!

 

6. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Spanje zonder twijfel. Daar kwam ik als kind al met mijn ouders en ik vind het daar zo fijn. Lekker weer, mooie stranden, lekker eten, niet al te lang vliegen. Ook met m’n gezin gaan we het liefst naar Spanje. Sinds ik in Valencia ben geweest is die stad helemaal favoriet. Het voelt bijna als thuiskomen. 

 

7. Wat is je guilty pleasure?

Hoewel ik niet tegen geweld en onrecht kan vind ik het enorm interessant om documentaires te kijken over waargebeurde moorden. Dit heb ik regelmatig gekeken tijdens de lockdown en ik check regelmatig Netflix of er iets nieuws op staat. 

 

8. Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Ik hou niet zo van lippenstift maar wel van een glansje. In plaats van een lipgloss gebruik ik de vaseline van purol. Dit geeft een mooie natuurlijke glans en voelt fijn aan, daarnaast verzorgt het ook nog eens de lippen. 

 

9. Waar word jij blij van?

Na een drukke week op zondag met het hele gezin aan het ontbijt zitten. Daar word ik blij van! Ook omdat we door de voetbaltrainingen niet vaak met elkaar aan tafel zitten kan ik dan echt genieten van die momenten. 

 

10. Is er iets dat je ons wil vragen?

Ik heb een vraag voor Brechje, ik lees graag haar blogs over haar avontuur in Spanje. Ik zou willen vragen of ze in Spanje veel nieuwe inspiratie heeft opgedaan en of het, ondanks de invloed van Corona, is wat ze ervan verwacht/gehoopt had?

 

Lieve Vanessa! Dank allereerst dat je mee wil doen aan deze rubriek en dat je altijd zo enthousiast bent over mijn merk! Ook dat werkt inspirerend voor mij! Enthousiaste fans zoals jij! Om antwoord te geven op jouw vraag: ik ging redelijk blanco naar Spanje. Ik wist dat de verschillen tussen NL en Spanje groot zouden zijn. De belangrijkste reden dat ik weg ben gegaan, was om ATF Nederland te laten groeien en bloeien. Ik zat er als een stolp omheen en stond groei in de weg. "ga jij maar een nieuwe markt openbreken" zei mijn coach. Nederland is ook gaan bloeien, dat zag mijn coach goed. Spanje heeft ook door Corona een langere aanloop nodig. Maar de grootste reden waarom het hier wat langer duurt en dat heeft me het meeste verrast; de vrouwen hebben zoveel keuze en vrijheid nog helemaal niet, zoals wij vrouwen in Nederland dat wel hebben. Als ik zeg dat je met een tas van All-time Favourites ALLES uit je drukke dag kunt halen, slaat dat in NL goed aan want elke vrouw herkent zich erin (female power). Hier is dat niet zo. Spanje loopt echt, en dus ook qua emancipatie, zeker 25 jaar achter op Nederland. Mijn missie nu voor Spanje is, dat zoals in Nederland een ATF tas jou vrijheid geeft om alles te kunnen doen op 1 dag wat jij wil, wil ik hier dat een ATF tas de vrouw vrijheid geeft in de vorm van onafhankelijkheid, dingen zelf doen, zelf keuzes maken! Als dat lukt zou ik daar heel trots op zijn. In Duitsland, waar we sinds maart dit jaar ook actief zijn, loopt het vrijwel 1 op 1 met Nederland. Dat gaat een stuk makkelijker! Liefs X Brechje

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published