De vrouw achter de tas: Natasja Aartsen - Uittenbogert

Elke maand laten we jullie kennis maken met Stoere, Opgewekte en Stijlvolle Vrouw Achter De Tas. Een vrouw dus die helemaal past bij ons merk-DNA: S.O.S. En deze maand is het de beurt aan Natasja. En graag vertel ik jullie over hoe ik haar "ken". All-time Favourites heeft een intelligent webshop systeem dat mij regelmatig leuke weetjes en insights geeft over de site, de producten en over de klanten. En zo kreeg ik laatst een melding over Natasja. Of ik wel op de hoogte was van deze goede klant? Nee, ik had geen idee. En dat vond ik zo raar. Dat er iemand is in Nederland die zo fan is van mijn merk, die zo vaak al iets heeft gekocht, maar ik haar niet ken. Ik voelde me zelfs een beetje betrapt.Toen ik net met ATF begon googlede ik iedereen die wat kocht. Gewoon, omdat ik zo nieuwsgierig was. Maar nu ruim 5 jaar verder en ook met nog 2 webshops extra, kan ik dat niet bijhouden en dat vind ik soms best jammer. Dus besloot ik Natasja een mail te sturen. Of ze het leuk zou vinden om aan deze rubriek mee te doen. Zo kon ik haar meteen een beetje leren kennen! En dat vond ze heel leuk:

Hi Natasja! Stel jezelf even voor:

Ik ben Natasja, 45 jaar oud, moeder van 2 zoons van 6 en 9 jaar en getrouwd met Pim. Inmiddels woon ik alweer 25 jaar in Houten. Daarvoor heb ik 20 jaar in Culemborg gewoond en sinds 2015 werk ik samen Pim en mijn ouders in ons familiebedrijf in Culemborg.

Welke ATF Shopper gebruik jij op dit moment?

Ik gebruik er eigenlijk een aantal iedere dag. De zwarte laptoptas voor naar het werk, de kleine shopper stars grijs en de kleine shopper straw print rood voor de boodschappen. Voor het sporten heb ik de kleine shopper desert print zwart. Die wilde ik vorig jaar al hebben, maar toen was ik helaas te laat. Dit jaar heb ik 'm gelijk gekocht toen ik 'm zag samen met de handdoek en de toilettas. Verder heb ik ook nog een aantal grote shoppers; de zebra, de blauwe denim en de stripes blauw. De grote London style Denim en de gewassen canvas oud roze staan nog op mijn lijstje. Ik ben echt groot fan!

Waar gebruik jij de shoppers meestal voor?

Eigenlijk voor alles! De grote shoppers gebruik ik voor de weekendjes-weg en vakanties. De kleine shoppers voor een dagje weg, de boodschappen en sporten.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Als de wekker gaat om 6.15 uur moet ik er altijd gelijk uit. Snoozen dat werkt voor mij niet. Na het douchen ga ik de broodtrommels en bekers vullen voor school en maak daarna de jongens wakker. Pim is dan al naar het werk toe. Om 8.30 zijn de mannen op school en rij ik naar ons bedrijf toe. Heerlijk hard de radio aan op 538 en zo start mijn dag altijd fijn. 

Wat zit er allemaal in je shopper?

Echt vanalles! In mijn werktas zitten een laptop en een map met werk dat ik dan thuis heb gedaan. Mijn ATF sleuteltasje en het zebra toilettasje met wat make-up spulletjes, een lekker luchtje en een haarborstel. Ik wil altijd lekker ruiken en er netjes uitzien, dus als ik ’s avonds weer naar huis ga, dan werk ik kort mijn make-up bij en mijn haren. Als ik ga sporten zitten mijn sportschoenen, handdoek en bidon erin en met boodschappen doen allemaal lekkere dingen.

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Italië! En dan vooral Toscane en Umbrië. We hadden onze vakantie voor dit jaar ook naar Italië, Toscane geregeld, maar door de Corona is die nu naar 2021 verplaatst. Het mooie land, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen. Het is zo fijn daar! Ik kan me er nu al op verheugen!

Wat is je guilty pleasure?

Chocola, gewone melkchocolade zonder verder iets van nootjes of wat dan ook. Ik moet uitkijken dat niet de hele reep opgaat op zaterdagavond.

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Alle producten van Rituals maar met name de Velvety smooth cleansing foam. Die heb ik sinds kort ontdekt en ik vind het heerlijk! Ik gebruik het in de ochtend met douchen, je gezicht wordt er heerlijk zacht en fris van.

Waar word jij blij van? 

Zon en gezellige dingen doen met mijn gezin en vrienden. Heerlijk bbq-en of naar de zee/het water, je maakt mij hier heel blij mee.

Is er iets wat je ons wil vragen?

Of er misschien en winkel met alle ATF tassen komt of anders een lijst met verkooppunten op jullie site? Volgens mij is dit al een keer gevraagd, maar ik dacht misschien weet je nu iets meer.

We zijn in oktober 2019 gestopt met het leveren aan winkels. Tot ongeveer november 2019 heeft er een lijst van verkooppunten op onze site gestaan, maar deze is nu dus weg. In een notendop: het was zo dat All-time Favourites uit twee onderdelen bestond: de webshop (B2C), het rechtstreeks leveren aan de consument. En het leveren aan winkels (B2B). Dat laatste onderdeel bracht financiële stress met zich mee omdat teveel winkeliers hun rekeningen niet (meer) konden betalen. En we zijn nog te klein als merk om die problemen op te vangen, dat werd te risicovol. Toen hebben we besloten te focussen op de webshop, het onderdeel dat super goed ging en te stoppen met het leveren aan winkels. Dat was natuurlijk best een moeilijk besluit voor mij. Maar ik wilde ook niet dat het "ongezonde" gedeelte van ATF, het gezonde gedeelte mee zou trekken.

Ik zou het heel leuk vinden om ooit een All-time Favourites winkel te openen in Nederland. Ik dacht altijd aan de 9-straatjes in Amsterdam. Maar misschien is Den-Bosch wel wat centraler? Of Utrecht? Ik denk dat er ooit wel een eigen shop gaat komen. Alleen op heel korte termijn niet. De Spaanse site en ook de nieuwe mannenwebshop https://atf.amsterdam/ hebben nog heel veel aandacht nodig. Door middel van goede foto's en ook video's op de site, hopen we het online aankoopproces te vergemakkelijken. Dat is natuurlijk nooit hetzelfde als de collectie echt aan kunnen raken in een winkel. Maar hopelijk helpt het je wel! Dank je wel dat je zo'n fan bent van All-time Favourites Natasja! Liefs Brechje

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published