De Vrouw Achter de Tas: Nanne Jager webshop manager Nederland bij ATF

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek De Vrouw Achter de Tas en deze maand is dat power vrouw Nanne Jager, Webshop Manager Nederland a.i. bij All-time Favourites! Benieuwd wie deze vrolijke powervrouw is en hoe zij, gesterkt door onze shoppers, alles uit haar leven haalt? Lees dan snel mee:

1. Hi Nanne, vertel ons eens iets over jezelf, wie ben jij en hoe ziet jouw thuis/familie situatie eruit?

Wat leuk dat ik deze maand de vrouw achter de tas ben! Ik ben Nanne en ik woon samen met mijn man Sander, dochtertje Maité (1 jaar) en onze hond Bumper in Alella, 15 km van Barcelona.  

2. En hoe jouw dag? Hoe ziet een normale dag eruit voor jou?

Nadat Sander en Maité zijn vertrokken naar werk en de crèche, ga ik meestal 3 kwartier hardlopen of wandelen met de hond bij ons achter in de bergen. Daarna begint mijn werkdag. Ik werk als freelancer voor verschillende opdrachtgevers dus ik werk meestal vanuit huis maar nu ook geregeld op kantoor in Barcelona voor All-time Favourites! Rond 17.00u haal ik Maité op van de crèche en doen we soms nog even boodschappen samen. De avonden zijn heel wisselend, we hebben vaak vrienden en familie over de vloer, soms werken we nog een paar uurtjes en anders vind ik het heerlijk om lekker op de bank een filmpje te kijken.  

3. Er is een internationaal onderzoek gedaan waaruit bleek dat de tas voor een vrouw in veel landen wordt gezien als hun “sanctuary”, hun heiligdom. Hoe is dat voor jou?

100% waar! Ik ben altijd van de grotere handtassen geweest maar op de een of andere manier heb ik sinds ik in Spanje woon vaak kleine tasjes mee onderweg en wat gebeurt er? Ik heb altijd wel iets niet bij me, met name mijn zonnebril want die is te groot voor zo’n klein tasje en dat in een land waar bijna altijd de zon schijnt! Héél vervelend. Ik heb inmiddels de grote handtas zwart croco van All-time Favourites in gebruik en stap er nooit meer van af! Ik heb standaard alles bij me (inclusief zonnebril!) en heb altijd nog plek over om snel een boodschap te doen, zonder dat ik weer voor de zoveelste keer zo’n ongezellige supermarkt shopper moet kopen of standaard te veel meeneem dan wat ik met mijn handen kan dragen!

4. Onze slogan is Bags Bigger Than Life: wat versta jij hieronder?

Dat je met de tassen van All-time Favourites het drukke leven aankunt. We zijn allemaal vaak druk, willen zoveel mogelijk in een dag proppen en we willen er tegelijkertijd toch ook wel leuk uitzien. Met de tassen van ATF kun je dat prima combineren. Vanuit je werk, laptop in je tas, door naar een etentje, geen probleem alles kan mee en je ziet er nog leuk uit ook! Toch nog even snel langs de supermarkt? In de kleine shopper grijs die ik vaak meeneem naar kantoor, passen naast mijn gigantische laptop nog heel veel boodschappen! En wat ik ook erg fijn vind; de tassen zijn super licht qua gewicht wat vaak niet het geval is met andere stijlvolle grote tassen. Dan til je je gelijk een breuk!

5. Heb jij tips & tricks of guilty pleasures voor drukke vrouwen zoals jij, hoe zo’n druk on-the-go leven vol te houden?

Tip! Probeer je niet te druk te maken op voorhand over alle dingen die je die week/dag nog moet doen, het kost vreselijk veel energie en meestal loopt alles vanzelf toch wel los. En denk soms vooral ook even aan jezelf! Gebruik je kind als excuus (of je hond) en blijf een keer lekker thuis als je daar eigenlijk meer zin in hebt.

6. Is er iets dat je nog van ons wil weten?

Ik heb het geluk dat ik gedurende het verlof van Eline voor ATF mag werken en een direct lijntje heb naar jou en je hebt al héél veel van mijn vragen beantwoord maar ik heb er nog wel één: hoe is het voor jou om te zien dat zoveel mensen in Nederland, Spanje en nu ook Duitsland blij worden van “jouw” All-time Favourites tassen, prints en ontwerpen die jij zelf helemaal hebt bedacht! 

Hai Nan, ja ik ben natuurlijk heel blij dat ik nu tijdelijk mijn Nederlandse collega zo lekker dichtbij me heb hier in Barcelona. Nu zijn we als team met z'n vieren op 1 plek en dat is lekker werken! Als antwoord op jouw vraag: nou...het is dat je er nu naar vraagt en ik er dus bewust even voor ga zitten en ga nadenken. Maar eerlijk gezegd dringt dat niet zo tot me door. Ik denk dat als we een groepsfoto van alle ladies die een ATF shopper hebben zouden maken, dat ik dan pas denk WOW zijn het er zooveeeel! Neemt niet weg dat ik trots ben op wat we neerzetten met z'n allen. ATF is voor mij mijn lifeline. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Klinkt bijna obsessief haha. Maar het is wel echt zo. Omdat ik letterlijk en figuurlijk de vrouw achter het merk ben, krijg ik niet altijd meer mee wat er aan de voorkant allemaal gebeurt. Daar ben jij, Verena en Cris voor. Ik denk dat dat ook meespeelt dat ik dus niet zo stilsta bij al die dames. Maar ik ben blij met je vraag: ik ga er dit weekend weer eens bij stilstaan onder het genot van een goed glas wijn! 

 

1 comment

Mooi om weer een inkijk te lezen van de vrouw achter de tas

Barbara October 29, 2021

Leave a comment

All comments are moderated before being published