De vrouw achter de tas: Linda Franken

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest. Vandaag ben ik, Brechje, niet zelf aan het woord, maar is het weer tijd voor onze rubriek "De Vrouw Achter de Tas". Deze maand is het de beurt aan Linda, die totaal onopgemerkt door mij, groot fan is van All-time Favourites. Groei is mooi, maar brengt ook met zich mee dat ik niet altijd meer meekrijg wie nou nieuwe grote fans van All-time Favourites zijn. Gelukkig helpt ons systeem mij hier een beetje bij en werd ik gewezen op deze enorme fan. Daar wilde ik natuurlijk meer over te weten krijgen dus stuurde ik haar een mail. En vroeg of ze mee wilde doen aan deze rubriek. En ja, dat wilde ze graag, ZO LEUK! 

Hi Linda, stel jezelf even voor!

Hoi ik ben Linda Franken (39) en woon met mijn lieve man (en een aantal poezen 😉) in het mooie Westland. Een van de mooie dingen hier is dat het echt nog een soort dorp is maar dat je toch dicht bij de ‘grote stad’ woont. Daarnaast wonen wij echt super dichtbij het strand. Wat wil een mens nog meer! Ik ben werkzaam in de verzekeringen bij een nog echt familiebedrijf en dit doe ik nog altijd met veel plezier. Daarnaast hou ik van sporten, leuke dingen doen met mijn man/vriendinnen en lees ik heel veel.

Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment?

Ik heb op dit moment de XS shopper Quilted Bordeaux in gebruik, toch wel 1 van mijn favorieten. Deze is echt bijna bij elke outfit te combineren (daarom hoop ik ook stiekem dat deze er in het zwart komt 😉) en is groot genoeg.

Waar gebruik jij je shopper(s) allemaal voor?

Het is natuurlijk al vaker gezegd, maar ik gebruik de shoppers echt overal voor. Dat is 1 van de redenen dat ik zo gek ben op ATF! Je kan echt alles meenemen zonder dat je je een breuk tilt en je hebt gewoon een super mooie tas bij je.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Voor corona stond ik heel vroeg op (5 uur!!) en begon ik de dag met eerst wakker worden en teletekst uitpluizen. Meestal deed ik dat net ff te lang waardoor het douchen en opmaken in een rap tempo moest om nog op tijd te zijn om de trein te halen 😊. Sinds corona werk ik thuis en ziet de ochtend er net anders uit. De druk van de trein halen is weg en opmaken doe ik ook niet elke dag (niemand die je ziet als je heel de dag binnen zit).

Wat zit er allemaal in je shopper?

Sowieso altijd een make-up tas, portemonnee en sleuteltasje van ATF. Ik ben namelijk gek op setjes. Verder afhankelijk van het weer nog een zonnebril of paraplu.

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Toch wel Disney World in Orlando. Dit is een vakantiebestemming die toch wel alles voor mij heeft. Zon, shoppen en actie 😊

Wat is je guilty pleasure?

Tassen! Ik ben daar echt gek op en heb inmiddels een mooie verzameling. Ook staan er nog een paar ATF tassen op mijn verlanglijstje 😊

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Daar heb ik 1 woord voor: Goodiebox. Dat is elke maand een cadeau krijgen met lekkere producten. Hierdoor neem ik ook echt even de tijd voor mezelf.

Waar word jij blij van?

Shoppen met mijn vriendinnen, lekker hapje eten en vakanties 😊

Is er iets dat je ons wil vragen?

Er is sinds kort een mannenlijn, komen deze modellen ook uit in een vrouwenlijn?

Hi Linda, leuk allereerst dat je zo fan bent van All-time Favourites en dat wij jouw guilty pleasure zijn hihi. Als antwoord op jouw vraag: de 2 modellen die er nu zijn voor mannen, zijn echt gemaakt voor de herenlijn. Dit betekent niet dat deze niet door vrouwen gedragen kunnen worden, zeker niet. Maar we wilden een shop/ een omgeving maken, die voor mannen ingericht is. En we wilden mannen niet binnen All-time Favourites, waar alles roze is en de taal vrouwentaal is, een tas aanbieden. Dat hebben we in het verleden geprobeerd, maar dat was geen succes. Mannen voelden zich in de vrouwenwebshop niet thuis. Daarom een aparte mannenwebshop en een aparte collectie. De wintercollectie die eind september online zal komen, heeft voor de mannen twee modellen/variaties, die ook in de dames collectie zitten. Alleen hebben de damesmodellen een roze voering en een roze logo. Voor de mannen is dat anders. Is de voering oranje en het logo ton-sur-ton. Heel veel groetjes Brechje

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published