De vrouw achter de tas: Jennifer Snijder Sales & Marketing Specialist bij KIDS2

Het is weer tijd voor onze maandelijkse rubriek De Vrouw Achter De Tas. Vorige maand was Nienke Swart aan de beurt. En deze maand willen we power girl Jennifer aan het woord laten. Zo willen we elke maand laten zien wat voor een power vrouwen jullie allemaal zijn. Want wat voor alle ATFans geldt; het zijn allemaal power women

Jennifer was mijn allereerste stagiaire. In 2008 begon zij bij ATF als studente International Business & Languages. Piepjong nog. Ze studeerde af, ging vervolgens studeren aan de universiteit en zo scheidden onze wegen. Maar ze kwam terug. Die studie bleek niet helemaal te passen en zo werd Jennifer mijn allereerste medewerker. Zij was erbij vanaf de allereerste dag. Maar toen ik jaren later besloot om te stoppen met mijn agentschap om van All-time Favourites een grote tassenmerk te maken en ik helemaal bij nul moest beginnen, moest ik Jennifer noodgedwongen laten gaan in 2014. Nu 6 jaar later is ze niet meer werkzaam in fashion, maar werkt ze bij 1 van de grootste Amerikaanse kinderspeelgoed leveranciers voor Europa. Jen leerde mij Bacardi Dragonberry drinken, ik leerde haar wijn drinken haha. Hopelijk meer dan alleen dit trouwens. 

1. Hi Jennifer, stel jezelf even voor!

Ik ben Jennifer, ik ben 33 jaar en ik kom uit Hoofddorp waar ik onlangs samen met mijn vriend een huis heb gekocht. Ik ben werkzaam bij Kids2 als Sales & Marketing Support Specialist. Kids2 is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van babyspeelgoed en grotere artikelen zoals schommelstoeltjes en wipstoeltjes. Ons hoofdkantoor zit midden in het centrum van Amsterdam, dus ik ben iedere dag midden in de gezelligheid. Het beste van twee werelden, een echt huis in Hoofddorp voor al mijn schoenen (en ATF tassen) en de gezelligheid van Amsterdam.

2. Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment? En is dat een andere dan vóór de Corona tijd?

Ik gebruik momenteel een andere tas dan voor de Corona tijd, namelijk de grote shopper python uit 2010 (!). In deze lockdown heb ik wat meer boodschappen nodig dus ook een grotere shopper. En stiekem blijft deze tas mijn all-time favourite, zelfs na 10 jaar(!). Vóór de Corona tijd gebruikte ik vooral de kleine shopper disco groen voor als ik ging sporten na werk en de zwart croco bucket bag voor de andere dagen.

3. Waar gebruik jij je shopper(s) allemaal voor? 

Ik gebruik de kleine shoppers vooral als ik na werk ga sporten of gewoon veel moet meenemen naar werk. In de zomer is het op kantoor altijd zo koud door de airco, dat ik een tweede warme oufit mee neem. Verder gaat de grote shopper altijd mee op vakantie en naar de supermarkt. Ik heb inmiddels ook ontdekt dat de shoppers echt heel handig zijn tijdens een verhuizing, de tassen zijn zo stevig en het zal je verbazen hoeveel er in kan! En de bucket bag en festival bag gaan mee naar het terras of dinner dates.

4. Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Mijn wekker gaat om 6 uur, dan spring ik onder de douche en ga ik naar beneden voor mijn eerste kop koffie. Tijdens het koffie drinken en opmaken Facetime ik even met mijn zus die aan de andere kant van de wereld woont. Hierna kleed ik mij zelf snel aan, pak ik mijn ATF tas in en fiets ik naar de bus. In de bus kan ik even ontspannen en wakker worden. Eenmaal aangekomen in Amsterdam haal ik snel een flat white en croissant (niet iedere dag) bij mijn favoriete plek, de Koffie spot en dan is het tijd om te werken.

5. Wat zit er allemaal in je shopper? 

Veel te veel! Als ik ga sporten neem ik mijn sportkleding mee, maar standaard zit er een portemonnee, sleuteltasje van ATF, make up, lipbalsem en gloss, handcrème, een sjaal, oplader voor mn telefoon, zonnebril, flesje water, handgel en oorbellen in. En nog 100 andere dingen die in mijn tas rondzwerven…

6. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Singapore, mijn zus woont hier sinds 2 jaar. Deze stad blijft leuk en er valt nog zoveel te ontdekken. Deze stad heeft zoveel leuke eetplekjes, Gin bars, winkels en een leuk strandje. En het is altijd lekker warm of er komt een tropische regenbui maar dan zoek je natuurlijk de eerste beste Gin bar op. Het appartement van mijn zus heeft ook een zwembad waar je de drukte van de stad even kan ontsnappen.

 7. Wat is je guilty pleasure?

Chocola, in iedere vorm en ik zeg nooit nee tegen een goede Gin Tonic (of Sangria of Cava)😉

8. Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

De Coucou face roller, geen idee of het echt werkt maar het voelt zo fijn.

9. Waar word jij blij van?

De zon! Ik word hier zó blij van, lekker buiten in de zon zitten en genieten van de vitamine D.

10. Is er iets dat je ons wil vragen?

Komt er ooit een ATF winkel? Of pop up shop? Dat zou zo leuk zijn.

Hai Jen, het zou zeker leuk zijn. Ik zie dat helemaal voor me in de 9 straatjes in Amsterdam, zo'n leuk klein boetiekje. Maar...ik denk dat dit er voorlopig niet van komt helaas. We hebben momenteel al 2 "winkels". Vorig jaar hebben we een flinke investering gedaan in een nieuw pand voor de Nederlandse winkel: namelijk de Nederlandse webshop. En dit jaar doen we zo'n tweede grote investering in Spanje, de Spaanse webshop. Dat gaat elke keer om flinke investeringen. Dus nu is het zaak dat in Nederland de webshop verder groeit. En dat de webshop in Spanje echt gaat draaien. Als dat nou allemaal lekker door blijft gaan, kunnen we zeker eens in 2021 kijken of we een winkel of pop-up kunnen openen! Ben jij bij de opening dan? 

All-time Favourites Bags Bigger Than Life

 

 

3 comments

Super cool, gefeliciteerd!

Bjorn April 24, 2020

Such a cool lady!:)

Janina April 24, 2020

You showed me the world! Werken met jou was iedere dag een feest Ms Gondrie, dat mis ik het meest. En ik ben zeker bij de opening van de pop up store want ik zorg voor de drankjes haha Bacardi Dragonberry met een scheutje fanta 😂 xxxxx

Jen April 17, 2020

Leave a comment

All comments are moderated before being published