De vrouw achter de tas: Iris Havekes mede-eigenaar van Louder. brand activation

Het is weer tijd voor onze rubriek De vrouw achter de tas. En deze maand is het de beurt van Iris Havekes; een inspirerende power vrouw, moeder van 2 en mede-eigenaar bij Louder. brand activation. Zoals je begrijpt houdt Iris 1000 ballen tegelijkertijd in de lucht, in stijl, dat wel! Lees hieronder hoe Iris haar dagen eruit zien, haar tips en hoe ze haar ATF shopper gebruikt in haar daily life!

1. Hi Iris, stel jezelf even voor! 

Ik ben Iris, 45 jaar, woon met Robert en onze twee kinderen Saar en Boet in Vught en ben mede-eigenaar van Louder. brand activation in Den Bosch.
Louder is een creatief bureau voor merkactivatie en events. We bestaan dit jaar 18 jaar en met een geweldig team van 10 creatieven, designers en project managers werken we voor de mooiste merken. Het werk kan heel hectisch en stressvol zijn, maar het is tegelijk ook het leukste werk dat er is.
En verder..? Ik hou van foute hitjes en mooie tassen, lekker eten en GinTonic en heb elke maandag hetzelfde voornemen #appeldag.
Ik hou er van om het leven te vieren en vind mijn eigen verjaardag dan ook de leukste dag van het jaar ;)

2. Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment?
Op de foto zie je me met de groene disco shopper op ons kantoor. De tas is echt Ideaal voor van alles; tijdens een event zit mijn laptop erin en een draaiboek en regieschema van het event, maar ook een extra paar schoenen, make up en deo enzo. Verder gebruik ik vaak de grote Camouflage shopper.

3. Waar gebruik jij je ATF shopper voor?
Nou ja, hij is dus mega multifunctioneel! In het weekend gebruik ik hem voor m’n versrondje voor de boodschappen of als ik ga shoppen. De grote shopper is ideaal voor een weekend weg of op vakantie. De achterbak is dan volgeladen met meerdere ATF tassen, dan kan er lekker veel mee ;)

4. Hoe ziet jouw ochtend eruit?
Met ervoor zorgen dat de kids op tijd op school komen, inclusief ontbijt, broodtrommels, gym- en schooltassen ;) en ik er zelf ook nog een beetje gezellig uit zie. In een ideale wereld proberen we dat zo relaxed mogelijk te doen allemaal, in werkelijkheid past het altijd nét precies qua tijd.

5. Wat zit er allemaal in je ATF shopper?
Dat varieert dus van de activiteiten die ik er mee doe, ofwel van laptop tot extra schoenen, van verse broodjes tot logeerspullen voor een weekendje weg.  

6. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?
Niet spannend, maar áltijd fijn is Italië. Qua eten, mensen, natuur, steden.. een heerlijk land voor de zomer. Ook zijn we fan van Oostenrijk, zowel in de winter als in de zomer! Oostenrijk is écht verrassend leuk voor de zomer.

7. Wat is je guilty pleasure?
Joh, Guilty Pleasure is my middle name. Mijn feestje toen ik 45 werd had als thema ’45 GUILTY PLEASURES’, hele avond dansen op foute hitjes. Dus.. need I say more?

8. Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?
Keep on smiling! (De lachrimpels zitten er toch al ;)

9. Waar word jij blij van?
Van de allereerste lentedag, een rondje wielrennen, de donderdagmiddagborrel op kantoor, pyjamadag met de kids, uit eten met Robert, een dansje of skitripje met vriendinnen, Tony Chocolonely caramel zeezout ..

10. Wat weet niemand van jou?
Dat ik vroeger lid was van de fanclub van Danny de Munk 🙈

11. Zou jij ons nog wat willen vragen?
Ik ben ervan overtuigd dat ATF een merk is dat over de hele wereld een succes kan worden. Elke vrouw wil deze tassen ;) Welke ambities en plannen - naast de Spaanse markt veroveren - hebben jullie hierin nog meer?

Hi Iris, Brechje hier! Leuke vraag. De plannen en ambities zijn groot. Ik denk elke keer aan Meneer/Mevrouw Samsonite of Meneer/Mevrouw Longchamp. Deze merken zijn ook ooit klein begonnen en kijk hoe groot ze nu zijn! Waarom zouden wij dat niet kunnen? We zijn nu druk met Spanje en als dat eind 2021 zelfstandig kan draaien zonder mij, zullen we naar Duitsland gaan. Dan zijn we in 2022 in drie landen actief. Geen idee wat dan het vierde land zal worden. Maar ik ben in ieder geval nog wel even zoet de komende jaren. Dank voor je enthousiasme voor All-time Favourites Iris! Ik ben blij en trots dat jij, gesterkt door je ATF shopper, alles uit jouw drukke on-the-go leven kan halen! Liefs Brechje 

iris

Leave a comment

All comments are moderated before being published