De Vrouw Achter de Tas: Gaby Vink

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest. Deze week is het weer tijd voor de rubriek De Vrouw Achter de Tas en deze maand is dat Gaby Vink. Soms popt er namelijk weer eens een naam op in ons dashboard die ik, Brechje, nog nooit heb gezien. Dat is dan een naam van een vrouw die heel erg veel heeft geshopt bij ons. En ik vind dat heel leuk dat ons systeem mij daarop wijst. Want ik vraag me dan af: "Wie is deze leuk vrouw? Wat heeft ze allemaal gekocht bij ATF". En daar ga ik dan even induiken. Ik kom er dan natuurlijk niet achter wie zij dan is. Maar daarvoor hebben we deze rubriek haha! We vroegen Gaby of ze mee wilde doen en ze zei ja! Benieuwd wie zij is? Lees dan even mee:

Hi Gaby, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc!

Ik ben Gaby, 45 jaar en woon samen met mijn man, onze dochter (17) en zoon (15) en onze hond in Amsterdam. Ik ben werkzaam bij een koffieleverancier.  Waar we oa. koffie en  koffiemachines leveren en ook de service verlenen voor storingen en onderhoud hiervan. Verder probeer ik om wel wekelijks met een vriendin af te spreken om even gezellig bij te kletsen. Lukt helaas niet altijd. 

Welke ATF shopper was jouw eerste, en waarom koos je deze? 

Mijn eerste ATF shopper was de grote camouflage shopper, omdat ik dit een hele gave print vind. 

Wat zit er altijd in je ATF shopper?

In mijn ATF shopper zit oa: een flesje parfum, lipgloss, en handcremé. En op werkdagen mijn lunch en een flesje water.  

Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Ik neem mijn ATF elke dag mee naar het werk. Voor de boodschappen. En naar het strand, weekendje weg. En met de vakantie,dan gaan er vaak meerdere tassen mee.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Ik begin de dag altijd met een kopje koffie. Dan verzorg ik de hond en daarna mezelf en dan de deur uit naar mijn werk. 

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Spanje: heerlijk klimaat, mooie stranden, gezellige mensen, shoppen in Barcelona en genieten van heerlijke tapas. En een bezoekje aan het Dali museum in Figueres. En Amerika: we hebben een kleine rondreis gemaakt door California, dat was echt geweldig.

Wat is je guilty pleasure?

Melkchocolade met hazelnoot of met praliné vulling.

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Hair serum. Zo blijft mijn haar altijd mooi glanzend. Wimperserum: Ik heb best korte wimpers en  mijn wimpers worden hier echt veel voller en langer door. 

Waar word jij blij van?

Quality time met mijn gezin en familie. Wandelen met mijn hond. Mooi weer. Varen met onze boot. En leuke dingen doen met vriendinnen. 

Is er iets dat je ons wil vragen?

Komt de rugzak er ook in de Camouflage print?

Lieve Gaby, wat ontzettend leuk dat je zo enthousiast bent over All-time Favourites en dat je vrijwel elke dag wel een tas van ons gebruikt! Je hebt geen idee hoe trots ik daarop ben! Om antwoord te geven op jouw vraag: nee, helaas niet. Sterker nog: de rugzakken verdwijnen uit onze collectie. De verkoop hiervan gaat niet zoals gehoopt. Schoenmaker blijf bij je leest slaat dus ook op ons! We moeten ons gewoon alleen maar focussen op daar waar we goed in zijn: grote shoppers. Rugzakken laten we straks, als ze op zijn, gewoon weer over aan onze collega's van Eastpak of Hersschel. Nogmaals dank voor je enthousiasme! Veel liefs, Brechje

Gaby

Leave a comment

All comments are moderated before being published