De Vrouw Achter de Tas: Eline Reijnders webshop manager Nederland bij ATF

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Deze week is het weer tijd voor onze rubriek De Vrouw Achter de Tas en deze maand is die vrouw mijn lieve collega Eline. Dankzij Eline kan ik de Nederlandse business met een gerust hart loslaten en pionieren in Spanje. Zij regelt alles in Nederland en zelfs meer dan dat. Als jullie bellen of mailen naar ons, dan krijg je antwoord van Eline. Dus leek het mij tijd om jullie eens wat meer over Eline te laten weten!

Hi Eline, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc!

Hi! Ik ben Eline en ik ben 25 jaar. Vorig jaar ben ik voor de liefde verhuisd vanuit het bruisende Amsterdam naar het knusse Zwolle, dus daar woon ik nu samen met mijn vriend en hondje Toulouse. Zoals jullie misschien wel weten werk ik (nu al ruim 2 jaar) met héél veel plezier voor All-time Favourites. Ik hou me op dit moment bezig met alle aspecten van de Nederlandse webshop. Van klantenservice tot logistiek en van webshop tot Facebook. En ik vind het fan-TAS-tisch!

Welke ATF shopper was jouw eerste, en waarom koos je deze?

Oei, hier moest ik even goed over nadenken omdat mijn collectie in de afgelopen twee jaar dusdanig is gegroeid dat ik mezelf ook een échte ATFan mag noemen, maar mijn allereerste shopper was de kleine shopper croco. Klassiek, tijdloos, stoer en te dragen in zomer en winter. Ik hou gewoon van de croco print!

Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Je kan het zo gek niet bedenken. Voor de wekelijkse boodschappen, weekendjes weg, vliegvakanties, dagjes strand, pakketjes ophalen en wegbrengen, logeerpartijen voor mijn hondje Toulouse en nu in de drukke decembermaand zijn mijn shoppers favoriet tijdens het cadeaushoppen in de stad want: alles past erin!

Wat zit er altijd in je shopper?

Wat je altijd in mijn shopper vindt zijn natuurlijk de standaarddingen: telefoon, sleutels, ATF portemonnee, wat make-upjes, een mondkapje, vaseline en mijn paspoort maar ook allerlei kaartjes en bonnetjes van leuke uitjes die ik niet weg kan gooien, speeltjes voor de hond en iets te snacken.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Mijn ochtend begint meestal rond 8 uur, dan maakt ons hondje me wakker en ga ik eerst lekker met haar wandelen, zodat ik een beetje wakker word. Daarna zet ik thuis een lekkere kop thee, eet ik wat, spring ik in de douche en dan begint mijn werkdag. Qua werk is elke ochtend verschillend omdat we nooit precies weten wat de dag ons brengt en dat vind ik echt ontzettend leuk! Mijn favoriete ochtend is maandag want dan hebben Brechje en ik ons wekelijkse overleg. Onder het genot van een kopje thee kletsen we dan heerlijk even bij en nemen we de komende week door. Een goed begin van de week dus!

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Ik ben echt een mega vakantieganger dus over het algemeen ben ik al gelukkig met zon, zee en strand. Maar als ik echt moet kiezen ga ik, hoe cliché ook, toch voor Ibiza! Ik heb hier in 2017 ongeveer 9 maanden gewoond en toen ben ik verliefd geworden. Ik woonde in het kneuterige dorpje Jesús (dichtbij Talamanca beach) en die plek heeft sindsdien een speciaal plekje in mijn hart. Deze zomer zouden mijn vriend en ik, Brechje opzoeken in Barcelona, maar het Coronavirus stak hier helaas een stokje voor. Toen hebben we onze vlucht omgeboekt naar Ibiza en sindsdien is hij ook helemaal weg van het eiland. Een jaarlijks bezoekje aan Ibiza staat vanaf nu dus zeker op de planning!

Wat is je guilty pleasure?

Boodschappen doen in mijn pyjama met een lange jas er overheen zodat niemand het ziet, de nieuwe serie ‘Ik geloof in mij’, dikke fluffy sokken met antislipzool, Yumyum noodles (kan ik élke dag eten), tegen mijn vriend zeggen dat ik boven de was ga doen maar dan lekker met een wijntje in mijn kast ga zitten en kleren aanpassen.

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Hier hoef ik geen seconde over na te denken want dat is een tip die ik kreeg van Brechje herself! Zij wees mij op een self-tan voor je gezicht, genaamd Tan Luxe, die zij week in week uit meenam naar kantoor zodat ik dit ook kon gebruiken en daarna kreeg ik hem vorig jaar van haar cadeau voor de kerst! Je krijgt hier zo’n natuurlijke tan van, ook in de winter, waardoor ik mijn foundation lekker in de kast kan laten staan!

Waar word jij blij van?

Op dit moment word ik heel blij van de gezellige kerstboom die voor mijn neus staat terwijl ik dit aan het typen ben. Ik word sowieso heel blij van de decembermaand omdat gezelligheid en familie/vrienden daarin centraal staan. Verder geniet ik ontzettend van mijn werk, vakanties, een heerlijk warm bad, een lekkere maaltijd koken onder het genot van een wijntje, wijn in het algemeen, uiteten gaan met mijn lief, avondjes op de bank Netflixen en natuurlijk van mijn familie!

Is er iets dat je ons wil vragen?

Jazeker! Zoals velen weten heb jij All-time Favourites helemaal van scratch opgebouwd: maar in welk deel van All-time Favourites zie jij jezelf het meeste terug? Zit hem dat in de ontwerpen van de tas, het merk DNA van ATF of bijvoorbeeld in de vrolijkheid rondom het merk? Of iets anders natuurlijk maar je mag maar één ding kiezen!

Oei Eli, wat een leuke maar moeilijk vraag! Ik denk in het deel van het DNA van ATF (dat wordt omschreven als S.O.S = Stoer, Opgewekt, Stijlvol). Ik heb mijn hele ziel en zaligheid in All-time Favourites gestopt. In de beginjaren organiseerden we elk half jaar een kwalitatief marktonderzoek waarin we users en non-users uitnodigden om mee te denken over ATF en leidde Ole (mijn business coach) deze onderzoeken. Toen we na, ik denk de 5e keer of zo, de merkpersoonlijkheid/het DNA van ATF gingen formuleren aan de hand van de input van de dames, kwam hier stoer, opgewekt en stijlvol uitrollen. De dames vonden de tassen stoer door de prints en de grootte, vrolijk door de felle roze kleur en de leuke dingen die je kunt doen met de tas en stylish door de kekke printjes. Toen Ole me naderhand het volgende vroeg: Brech heb jij in de gaten, dat als de dames over ATF praten, ze het eigenlijk over jou hebben? Toen realiseerde ik me dat ik letterlijk mezelf in ATF heb gestopt, want ik bèn S.O.S: ik hou van avontuur en durf af te wijken van de geijkte paden (stoer), ik ben altijd vrolijk (opgewekt) en ik hou ervan om er mooi uit te zien (stijlvol). En dan is het natuurlijk echt te gek dat All-time Favourites als merk ook zo wordt gezien! Dat kan ik soms nog steeds niet helemaal geloven...

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published