De vrouw achter de tas: Bettina Neseker founder Citymom & Studio Vacay

Elke maand laten we jullie kennis maken met Stoere, Opgewekte en Stijlvolle Vrouw Achter De Tas. Een vrouw dus die helemaal past bij ons merk-DNA: S.O.S. En deze maand is het de beurt aan Bettina. Toen zij eind 2011 zwanger werd, woonde zij al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in haar buurt zaten of waar ze een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange (internet)zoektochten leverden haar veel adressen en inspiratie op en werd haar idee om dit te delen op CITYMOM geboren. Bettina was er dus vroeg bij met haar blog en was 1 van de eersten die een mamablog begon. Ondertussen zijn er twee kids, is Citymom uitgegroeid tot een blog met écht een hoge rating op Google èn is ze dit jaar ook nog even een eigen kinder-kleden-merk begonnen, zo cool: https://www.studiovacay.com/

Je begrijpt, Bettina leidt een druk on-the-go leven en onze grote shoppers helpen haar alles uit haar drukke dagen te halen. Lees snel hoe:

Hi Bettina, stel jezelf even voor!

Ik ben Bettina en woon al 20 jaar in het heerlijke Amsterdam. Nu met vriend en mijn dochter Bobbi (7) en zoon Fitz (4). Ik heb ik 2013 de hotspot & lifestyle blog
www.citymom.nl opgericht, waar ik o.a. schrijf over de beste plekken in de stad voor kids. Eind mei 2020 heb ik daarnaast STUDIO VACAY gelanceerd, een exclusieve kledenlijn met hele mooie kleden voor de (kinder)kamer, waarbij ik kinder tussen haakjes zet, omdat de meeste ook mooi zijn voor andere plekken
in huis!

Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment?

De grote shopper PAILLETTEN GOUD/ZILVER (echt mijn favo!), maar ook de grote shopper camouflage, de kleine shopper zwart croco, nog een kleine shopper met palmbomen maar die zit volgens mij niet meer in de collectie en ik gebruik de xs HANDTAS VINTAGE BOODSCHAPPEN.

Waar gebruik jij je shopper(s) allemaal voor?

Waarvoor gebruik ik hem niet! ik gebruik hem echt voor alles! Van werk, sporten, tot pakketjes ophalen van het postkantoor, tot boodschappen, om alle props mee te nemen voor een fotoshoot, als strandtas, als ik weekendjes weg ga, als kids uit logeren gaan voor hun spullen, als we op reis gaan, echt voor alles dus haha!

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Mijn ideale ochtend is uitslapen, mediteren, lekker lang in bad met koffie en een tijdschrift, even sporten en daarna uitgebreid ontbijten met vriend en kids.
Maar een normale ochtend is helaas snel douchen, ontbijt voor kids maken, zorgen dat iedereen aangekleed is, alle tassen, jassen, schoenen zoeken en naar school racen.

Wat zit er allemaal in je shopper?

Omdat ik de shoppers het allermeest gebruik voor het strand & voor op reis zitten er eigenlijk altijd vakantie dingen in zoals bikini’s, zonnebrand, tijdschriften, handdoeken en strandspeelgoed voor de kids.

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Het liefst ga ik altijd naar een andere plek met vakantie omdat er zoveel moois nog te ontdekken valt op de wereld, maar de plek waar ik al 12 jaar ieder jaar minstens 1x per jaar vakantie vier, dat is Ibiza. De sfeer, vibe, fijne stranden, lekkere eten, en alles bij elkaar maakt dat dit voor mij een super bestemming is, en ook nog eens lekker dichtbij. Ik huur wel altijd een ander huis op een andere plek, zo blijft het ook daar afwisselend.

Wat is je guilty pleasure?

Één is reality tv, waar ik sinds Big Brother (eerste Nederlandse reality show), al aan verslaafd ben. Je kan mij echt wakker maken voor Keeping Up with the Kardashians en dat soort series, maar Love en Temptation Island en The Bachelorette vind ik heerlijk! Mijn andere quilty pleasure is Apres Ski (feest) muziek. Dat draai ik het liefst altijd. Mijn kids heb ik er ook mee aangestoken al, die willen echt geen kinderen voor kinderen. En ook met mijn beste vriendinnetje luisteren we dit altijd als we samen aan het borrelen zijn.

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Niet iedere dag je haar wassen. Hoe langer ik mijn haar niet was, hoe beter het gaat zitten! En met een beetje droogshampoo erbij komen we helemaal de week door zonder het te wassen.

Waar word jij blij van?

Van reizen. Waar maakt bijna niet uit, als ik maar nieuwe plekken, hotspots en stranden kan ontdekken. Liefst in combinatie met zon en wijn. En ook van een lekkere middag apres-skiën kan ik heel gelukkig worden (zie mijn guilty pleasure).
Maar als ik lekker aan het werken ben in een flow voor CITYMOM of STUDIO VACAY, dan kan ik daar ook helemaal gelukkig van worden.

Is er iets dat je ons wil vragen?

Ik vind het super tof dat jullie nu in Spanje jullie merk op de markt aan het zetten zijn. Heb je hierna ook weer een nieuw land op het oog waar je All-time Favourites wil gaan verkopen?

Hi Bettina, allereerst natuurlijk dank voor je enthousiasme voor All-time Favourites en fantasisch dat je zoveel gebruik maakt van al je shoppers! En dank voor je leuke vraag! We zijn nu sinds 1 januari live in Spanje en ik verwacht dat we in ieder geval nog wel tot en met eind 2021 nodig hebben om Spanje echt goed van te grond te krijgen. Het openen van een webshop is niet zo moeilijk. Maar de bekendheid genereren en de juiste snaar raken bij de Spaanse chicas duren gewoon lang. Als Spanje staat, willen we naar Duitsland. Dat is qua "sexiness" natuurlijk een stuk minder aantrekkelijk, als land, cultuur en klimaat in vergelijking met Spanje. Spanje heb ik gekozen vanuit mijn gevoel, mijn onderbuik. Duitsland is echt een rationeel besluit. Het is de grootste markt van Europa. Als we in 3 echt verschillende Europese landen succesvol kunnen zijn, tja, dan kunnen we het misschien wel wereldwijd gaan uitrollen. Ik denk altijd maar zo, Meneer Samsonite is ook maar klein begonnen, of Mevrouw Longchamp. En kijk wat voor internationaal bekende tassen/bagage merken het zijn. Niet alleen mijn tassen zijn big, ook mijn dromen! :-)

Liefs Brechje

Citymom & All-time Favourites

Citymom & All-time Favourites

Leave a comment

All comments are moderated before being published