De Vrouw Achter de Tas: Barbara de Ruiter

Leuk dat je hier weer bent en onze blog leest die deze week weer in teken staat van De Vrouw Achter de Tas. Elke maand laten we 1 powervrouw aan het woord die groot fan is van All-time Favourites. En deze maand is dat Barbara, die gesterkt door onze grote shoppers, werk, kids en het huishouden in stijl combineert en alles uit het leven haalt! Benieuwd wie zij is, lees dan snel mee:

Hi Barbara, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc

Mijn naam is Barbara de Ruiter en ik woon in Schagen met mijn drie dochters Roos, Noor en Fleur en ons hondje Saar. Ik werk als trainster bij Fit4Lady, een sportschool alleen voor vrouwen. Heel leuk om te doen, helaas door Corona zijn de sportscholen nu dicht maar geef ik nu online les. Ik mis het persoonlijke contact met de dames wel maar we moeten het nog even volhouden! Gelukkig kunnen we op deze manier de trainingen blijven geven.

Welke ATF shopper was jouw eerste, en waarom koos je deze? 

De grote tijgerprint tas…ideaal met kinderen want er kan zoveel in!

Wat zit er altijd in je ATF shopper?

Van mijn portemonnee en telefoon tot van alles en nog wat!

Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Waarvoor niet! We wonen dicht bij het strand, dus de grote tassen gaan altijd mee, maar ook weekendjes weg, logeerpartijtjes, naar mijn werk enz enz.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Een beetje rommelig tegenwoordig zeker nu met thuisschool. De jongste zit in groep 8 van de basisschool dus die is ondertussen weer naar school. De andere twee zitten op de middelbare school dus die zijn nog thuis. Ik sta op en help de jongste naar school. Als ik niet gelijk door hoef naar mijn werk wacht ik op de dames die op verschillende tijden beneden komen (pubers) en ondertussen doe ik het huishouden. Ik probeer het huishouden zo veel mogelijk in de ochtend te doen want ‘s middags heb ik niet zo’n zin meer.

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

De Waddeneilanden! Als ik op de boot zit heb ik al een vakantie gevoel. Italië vind ik ook heerlijk en eigenlijk zou ik vorig jaar in de Mei vakantie samen met mijn ouders  en de meiden naar Curaçao gaan, helaas kon dit niet doorgaan i.v.m. Corona en heb het gelukkig kunnen om boeken naar dit jaar. Maar ik zie ons gezien de huidige ontwikkelingen dit jaar ook niet gaan. Als troost heb ik voor mijn moeder de gestreepte ATF tas gekocht (geen grapje) met een kaartje erbij dat ze niet verdrietig moest zijn en dat ze hopelijk volgend jaar de tas kan gebruiken op Curaçao!

Wat is je guilty pleasure?

Oei zeker weten oesters en Vietnamese loempia’s, speciale biertjes en Formule 1. En ook heel stiekem een jonge Tom Cruise in de film Topgun!

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Van mijn oma: gebruik altijd een goede dagcrème. En van mijzelf: slaap

Waar word jij blij van?

Als dames die bij mij getraind hebben zeggen dat ze lekker hebben gesport. Ik word blij van het strand en vind het heerlijk om in bad te liggen met een goed boek.

Is er iets dat je ons wil vragen?

Komen er nog grote tassen met een cross over band voor vrouwen net zoals de mannencollectie? Dat mis ik wel eens vooral als ik een gladde jas aan heb en de schouderbanden afglijden.

Jemig Barbara, wat leuk dat je ZO enthousiast bent over All-time Favourites en dat je zo vaak lekker komt shoppen bij ons EN...dat onze grote shoppers jou elke dag helpen alles uit jouw drukke dag te halen! Ik ben trots dat zo'n powervrouw als jij met All-time Favourites loopt en sinds kort jouw moeder ook! Nu dan even antwoord op jouw vraag. En helaas moet ik je teleurstellen: deze zullen er niet komen, deze cross-body hengsels, ook al snap ik je frustratie als je een gladde jas aan hebt. Maar...ons merk DNA is, S.O.S, Stoer Opgewekt Stijlvol (precies zoals jouw foto! Word je toch blij van?) en daarom willen we dat de grote tassen stijlvol blijven (wat al best lastig is voor een grote tas) en dat worden ze helaas nooit met een cross-body hengsel, hoe handig deze hengsels ook zijn. Voor mannen is dit natuurlijk niet aan de orde, voor hen moet het vooral handig zijn. Maar voor ons vrouwen, moet het toch ook een beetje stylish blijven, zo'n grote tas! Heel veel liefs, Brechje 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published