De Vrouw Achter de Tas: Ane Hernando

Wat leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Deze week is het weer tijd voor onze maandelijkse rubriek: De vrouw achter de tas. En dat is deze maand niet iemand uit Nederland, maar een dame uit Spanje; de allereerste influencer waar we in Spanje mee hebben samengewerkt: een vrolijke en superharde werker, die haar blog combineert met een baan als apotheker! Een vrouw die helemaal past bij ons merk-DNA: S.O.S. = Stoer, Opgewekt en Stijlvol. In het Spaans E.V.A. = Elegante, Valiente en Alegre! Benieuwd wie zij is? Lees dan snel mee!  

1. Ane: stel jezelf eens voor! Wie ben je, wat doe je?

Mijn naam is Ane Hernando, ik ben geboren in Baskenland maar woon momenteel in Pamplona. Ik ben apotheker van opleiding, maar ben professioneel ook nauw verbonden met fashion. Sinds 2013 heb ik me toegelegd op het creëren van online content op het gebied van mode, beauty en lifestyle op social media en schrijf ik voor Instyle Magazine. Veel van mijn vrije tijd gaat naar mijn Instagram account Look&Chic

2. Wat was jouw eerste All-time Favourites?

De kleine shopper limited edition.

3. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Voor echt ALLES. Er zijn dagen dat ik alleen een portemonnee, sleutels en mijn mobiel bij me heb en er zijn dagen dat de tas een kleine koffer wordt haha met een toilettas, eten, laptop en extra kleren.

4. Wat zit er in jouw ATF shopper?

Op dit moment zijn er een paar nog nieuwe ongebruikte gezichtsmaskers (voor het geval dat, kan niet wachten totdat dit voorbij is!) hydro-alcoholische handgel, sleutels, zakdoekjes, portemonnee, mobiel, koptelefoon en een externe batterij.

5. Hoe zien jouw ochtenden eruit gewoonlijk?

Op dit moment heb ik van alles een beetje. Administratief werk wordt meestal vanuit huis gedaan. Andere ochtenden moet ik opnames maken en dat brengt wat hectiek met zich mee: dan moet ik lookjes voorbereiden, locaties zoeken en foto's maken. En soms moet ik 's morgens direct naar vergaderingen of naar kantoor. Ik mis op dit moment de regelmaat van vroeger, maar dat zal iedereen wel herkennen toch?

6. Wat is je all-time favourite vakantiebestemming en waarom?

Alle plekken in de wereld met mooie natuur, met een strand en mooi weer. Ik hou van reizen om nieuwe plekken te ontdekken, maar vooral om de verbinding met de stad te verbreken.

7. Wat is jouw guilty pleasure?

Een banaan met chocolade en noten. Het is niet echt "guilty", maar er zijn maar heel weinig mensen die dit van mij weten! 

8. Wat is de beste schoonheidstip die je ooit hebt gekregen?

Was altijd je gezicht (met zeep) en gebruik dagelijks zonnebrandcrème. Ik weet niet of dit in Nederland ook nodig is, maar hier in Spanje wel! 

9. Waar word je blij van?

Eigenlijk vooral van mijn dierbaren!

10. Is er iets dat je ons zou willen vragen? 

Komt er ooit een buideltasje in de collectie? 

Hoi Ane, allereerst: dank je wel dat je zo'n fan bent van mijn merk! Het is zo geweldig dat zowel in Nederland als in Spanje vrouwen hetzelfde voelen bij onze tassen: ze helpen vrouwen door hun drukke dagen heen! Ik ben erg trots dat ik ook jou kan helpen!

Wat betreft jouw vraag, ik ben bang dat heuptasjes nooit in onze collectie zullen komen. All-time Favourites is een merk voor grote tassen en daar zijn we ook goed in en hiermee differentiëren we ons t.o.v. andere merken. Dus heuptasjes, clutches, handtassen, enz. laat ik over aan de rest. Maar als het om grote tassen gaat, is het enige merk dat je moet onthouden All-time Favourites. :-)

Liefs Brechje 

Leave a comment

All comments are moderated before being published