Corona, Spanje, All-time Favourites.....hoe gaat dat nu samen?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Zoals de meesten van jullie wel weten woon ik sinds september vorig jaar in Barcelona om vanuit hier All-time Favourites Spanje op te bouwen. Het land dat op dit moment door Corona heel hard is getroffen. Al ruim twee weken zitten we in een lock-down hier, wat betekent dat je niet de deur uit mag, behalve om naar de supermarkt te gaan. Je moet een formulier bij je hebben, dat je moet kunnen laten zien aan de politie, met wat de reden is dat je je op straat begeeft. Dat zijn natuurlijk heel heftige maatregelen. Maar er zijn dan ook zoveel mensen besmet dat het direct heel drastisch moest. 

"Brech kom dan gewoon terug naar Nederland, hier is het minder streng allemaal". Of: "Spanje stevent nu af op een crisis, stop met Spanje nu". Geen moment heb ik daar aan gedacht om terug te gaan naar Nederland. Want ik woon nu hier. Dit is nu mijn thuis. Bovendien ben ik hier met een reden. Uiteraard om een nieuwe markt aan te boren. Maar dat is het gevolg van iets anders. Om All-time Favourites NL goed verder te kunnen laten groeien, moest ik afstand nemen. Als founder zat ik (en zit ik nog wel eens) er teveel bovenop. Dan kun je verstikkend werken en verdere groei in de weg staan. Daarom ben ik weggegaan uit Nederland. En dat werpt z'n vruchten af! (ja zo eerlijk ben ik wel haha.) Dat ik daarna zelf kon kiezen waar ik heen wilde (Spanje, Italië of Duitsland, etc), was MEGA ingrijpend natuurlijk (verhuizen, etc) maar ook ZO COOL!

Dan ga je niet als het even lastig wordt, de handdoek in de ring gooien. En waarom ook? Sinds 1 januari is de Spaanse site een feit. En we groeien elke maand. Dat lijkt misschien in eerste instantie makkelijk. Maar dat is het niet. Zeker als er een virus voorbij komt. Maar zelfs in tijden van Corona, groeit ook de Spaanse markt. En waarom? Omdat we gewoon een leuk feelgood merk zijn. Ook de Spaanse vrouwen worden vrolijk van All-time Favourites. En snappen onze slogan "bags bigger than life". Heb je in deze tijd écht een ATF shopper nodig behalve misschien voor de supermarkt? NEE. Maar verdien je er eentje nu? JA! JUIST! Potverdikkie je zit de hele dag binnen, met wie weet met een druk gezin met kids, die je moet onderwijzen. Of zonder kids in je eentje en komen alle muren op je af? Of hoe je er nu ook bij zit: je mag jezelf toch gewoon kietelen, iets leuks, iets vrolijks geven? Iets dat dadelijk als alles achter de rug is, je beste buddy wordt! Die meegaat op vakantie, naar de sportschool, in het vliegtuig, met je vriendinnen naar Ibiza, etc etc! 

When the going gets tough, the tough get going. Mijn motto. Vrij vertaald: als het allemaal pittig wordt, zijn het de pittigen die doorzetten. En dat moeten we nu allemaal hebben: pit. Op de website staat deze tekst:

Power girls All-time Favourites

Jullie dus! Allemaal doorzetters. En daar ben ik trots op. Ik wacht het ondertussen allemaal rustig af! Ik heb geen keuze. En werk ondertussen samen met Nederland eraan dat we jouw dagelijkse leven niet alleen vergemakkelijken met onze handige grote tassen (super handig in de supermarkt nu!) maar dat we in deze moeilijke periode, ook jou voorzien van je dagelijkse portie positiviteit! Ik denk elke dag: zo, dat is weer een dag minder binnen én een dag dichterbij de zomer! Hou vol ladies. 

Liefs Brechje

p.s. vannacht om half 1 bestelde een vrouw uit Madrid (de stad die het hardst is getroffen hier) een kleine shopper disco groen. Ik heb geen idee wie ze is natuurlijk. Misschien had ze gisteren wel hard moeten werken in het ziekenhuis en gunde ze zichzelf, na zo'n dag, wel iets leuks? Of is het een moeder die de hele dag binnen had gezeten met haar kids en ook zichzelf even wat "disco sparkles" gunde...wie zal het zeggen? Kun je je voorstellen hoe blij ik hiervan word?

1 comment

Sterkte daar!
Ik heb 2 weken geleden mijn eerste ATF-tas besteld. Doorslaggevend was het gratis make-up tasje, ik wilde niet wachten of ik de tas zou krijgen voor mijn verjaardag en dat make-up tasje stond ook op mijn lijstje. Mijn man kennende koopt hij geen tas, want daar heb ik er toch genoeg van???? In mijn achterhoofd ook idd de nare periode waar we over de hele wereld in zitten, ik gunde mezelf wat leuks. En ik gun mezelf ook een cadeautje als dit over is, maar dat is ook omdat de Croco XS dan misschien weer op voorraad is, hahaha.
Ik wens jou heel veel sterkte in Spanje, blijf gezond!
Liefs

Mireille March 27, 2020

Leave a comment

All comments are moderated before being published