Bijna Vaderdag!

JAAA het is weer vrijdag en dus tijd voor mijn wekelijkse blog en deze week staat deze in teken van de mannen, de vaders, de vriendjes, de helden, want het is bijna Vaderdag!

Volgende week zondag is het weer Vaderdag en dat blijft voor velen, inclusief mezelf, altijd weer een dag waarbij ik denk; wat moet ik hem dit jaar nou weer geven? Ik moet toegeven dat ik me er geregeld gemakkelijk vanaf heb gemaakt door op het laatste moment toch maar weer een geurtje voor hem te kopen (sorry pap). Of iets met een snoer, zoals een heggenschaar of hogedrukspuit. Vroeger kocht ik natuurlijk samen met mijn twee broers een kado. Maar nu we alle drie al jaren niet meer thuis wonen en ieder een eigen huishouden heeft, geven we geen gezamenlijk kado meer. Dus loop ik elk jaar in mijn eentje te bedenken wat ik weer moet geven.

Mijn vader had al eerder te kennen gegeven dat hij ook wel eens een ATF tas wilde. Maar hij vond die roze voering en logo toch niet helemaal passen. Mijn vader golft veel, maakt geregeld tripjes en komt gelukkig ook vaak logeren bij ons in Amsterdam. En ja je voelt 'm al aankomen; hij had dus ook een eigen ATF tas nodig. Dus toen we de MAN BAG lanceerden afgelopen najaar, wist ik natuurlijk wat ik mijn vader zou gaan geven. Ik had het geduld niet te wachten tot Vaderdag, dus heb 'm al eerder gegeven.

Daarom voor jullie allemaal: jullie kunnen stoppen met zoeken! Wij hebben nu iets dat ECHT super leuk is om je vader/man/lief te geven met Vaderdag; de ATF MAN BAG!

De ATF MAN BAG is een test geweest om te kijken of er ook mannen zijn die stylish on the go willen zijn. En die test is geslaagd. Ook al zijn er nog altijd mannen die met een plastic tasje naar de sportschool of het strand gaan, of die altijd met een trolley koffer reizen, (deze mannen moeten misschien gewoon een beetje geholpen worden door ons hihi) super veel mannen hebben bij ons al een tas gekocht. dus JA, mannen willen net als wij, ook zo'n handige multi-functionele tas voor al hun bezigheden.

En het leuke, deze mannen stuurden, net als jullie dames, vol enthousiasme foto's van de MAN BAG in gebruik, die jullie waarschijnlijk al voorbij hebben zien komen op social media. En dat inspireerde ook mijn vader hahaha, deze foto te maken bij de trap van het vliegtuig. Te leuk!

Wil jij dit jaar een echt leuk kado geven? Shop dan nu de MAN bag met 20% korting met de code PAPA (geldig tm 15 juni). Deze tas is er in 2 kleurtjes, groen en blauw en is afgewerkt met mooie leren details. Ik weet zeker dat hij er blij mee zal zijn! Alvast veel plezier met het geven!

Fijn weekend! Groetjes Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published