Believe in miracles

De weken vliegen voorbij! Was het voor mijn gevoel juli of zo, is het nu ineens al weer bijna oktober. Dat betekent dus ook dat we inmiddels al weer anderhalve maand in de nieuwe showroom zitten. De laatste puntjes worden op de i gezet en deze week is de raamsticker gekomen.

Wat vind je ervan? Lekker opvallend pink zodat niemand meer om ons heen kan. We zitten met ons raam naast de slagbomen van de parkeergarage, dus iedereen die nu naar de Houthavens komt en zijn auto parkeert in de garage, wordt opgevrolijkt door ons logo. En wij zelf trouwens ook. Het is echt leuk als je s'morgens op je fiets aankomt en dat prachtige logo ziet. Company Pride :-)

We maken ons langzaam klaar voor de winter. Jij ook? Onze social media zijn al helemaal in teken van de herfst. De strandfoto's hebben we even in een ander mapje gedaan en die worden voorlopig niet meer gebruikt en getoond. Daarom nog 1x vandaag een allerlaatste vakantie/zomer foto die deze week op Instagram werd gezet door Iris. Ik word hier elke keer heel blij van als jullie ons taggen in foto's of foto's sturen. Maar nu de herfst eraan komt zou ik jullie willen vragen alleen nog maar herfstfoto's te mailen van al jullie avonturen; werk, sporten, wandelingen, boodschappen etc. Want alleen jullie kunnen het bewijs leveren, als ATF-user, dat onze tassen ALL-TIME handig zijn en niet alleen in de zomer of op het strand. Dus ik daag jullie uit! Wie mailt me dit weekend die leuke foto die we aanstaande woensdag op Facebook kunnen zetten? (uit den boze zijn: zon en strand!)

Afgelopen week had ik ook een meeting met onze vertegenwoordigster van het Zuiden, Pascale nog even heerlijk in het zonnetje. Pascale reist met onze collectie het zuiden van het land door om al die leuke boetiekjes te bezoeken. Dus als je op zoek bent naar een leuke winkel in NL die onze tassen verkoopt, klik dan even op verkooppunten en kijk of er eentje bij jou in de buurt zit. Of mis je juist een leuk verkooppunt bij jou in de buurt, dan horen we het ook graag! Wie weet kan Pascale daar een keertje langsgaan.

En nu de zomer echt op z'n einde loopt, is dit het moment om even terug te blikken; we hebben echt een mooie zomer gehad! Niet alleen qua weer in Nederland, maar ook als All-time Favourites. We hebben weer een leuk teamlid erbij (Eline), we hebben een nieuw fantastisch kantoor en we zijn weer gegroeid. Hard werken en believe in miracles! Dat is mijn motto. Fijn weekend allemaal.

Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published