Barça je was weer heerlijk!

Ein-de-lijk is daar dan het zonnetje in Nederland en is het al de hele week lekker zacht weer. Blijer kun je mij niet krijgen en dat zal voor jou vast niet minder zijn. Het is hopelijk de aanloop naar een hele lange warme zomer. Nog een week of 6 en dan krijgen de eersten al zomervakantie in Nederland die duurt tot eind augustus zo'n beetje. En dat betekent voor ons ook, dat het hoogseizoen gaat beginnen. Heerlijk.

En om tijdens het hoogseizoen voldoende beeldmateriaal te hebben voor Facebook en Instragram, vlogen wij laatst samen met fotograaf Bobby naar Barcelona om weer de fijnste kiekjes te schieten. Terwijl het in Nederland heel slecht weer was, zaten wij lekker in het zonnetje daar. We krijgen in deze periode van jullie natuurlijk ook vaak de leukste foto's toegestuurd die we kunnen gebruiken voor social media, maar we willen ook zelf beeld hebben dat we op onze website kunnen gebruiken. 

Op dit moment is Bobby druk bezig al het beeld te bewerken en hopelijk kunnen we jullie op heel korte termijn al wat laten zien van onze shoot in mijn lievelingsstad Barcelona, die op heel korte termijn, HEEL belangrijk zal gaan worden voor All-time Favourites, maar daar hoor je snel meer over van mij!

Geniet van het heerlijke weer dit weekend.

Liefs Brechje

Tassen voor citytrip

Kleine shopper camouflage

Kleine shopper strepen rood

Fotoshoot Barcelona

 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published