ATF GOES IBIZA!

Als er een tas zit in de collectie die IBIZA schreeuwt, dan is het wel deze toch? Toen ik eindelijk de finale versies van deze nieuwe familie in mijn handen had, dus grote shopper, kleine shopper, XS shopper en toilettas, ging ik echt helemaal uit mijn dak. Ja nu zeg ik dat wel vaker haha, maar het is echt zo! Oh wacht, voordat ik het vergeet: ik ben Brechje, de trotse founder van ATF en elke week neem ik je aan de hand van deze blog mee wat er allemaal op mijn pad komt!

In de collectie van ATF verkopen we glitters erg goed! De zilver/gouden pailletten tassen hebben we een jaar of 4 à 5 echt als warme broodjes verkocht en nog steeds. Maar toen ik aan de vooravond stond van het plaatsen van de nieuwe zomer 2022 order bij de fabriek dacht ik: moeten we nou echt voor de 6e zomer op rij deze shoppers opnieuw terug laten komen? Dit is altijd een lastig besluit voor mij, want waarom met iets stoppen als deze zo goed gaan? Maar ja, ik wil ook vernieuwen en jullie elke keer verrassen met nieuwe dingen. Dus besloot ik: ik ga een nieuwe pailletten familie maken.

Ik zal het hele proces van ontwikkelen achterwegen laten deze keer. Maar toen de puntjes op de i moesten komen, was de vraag: beige handvatten of zwarte? Een zwart logo of de witte? Dus had ik een sample laten maken met aan 1 kant een zwart hengsel en zwart logo en aan de andere kant een beige handvat en wit logo. En toen was het ZO duidelijk: black it is! Dat maakte de shoppers meteen een beetje chic. 

Voor mij persoonlijk zou deze tas veel te heftig zijn, dacht ik. Maar de eerste keer dat ik hier in Barcelona met die tas rond liep en mezelf in de ramen zag, dacht ik: wow, dit kan wel eens een echte knaller worden. De tweede keer gebruikte ik de tas om naar NL te vliegen en werd ik in Spanje en op Schiphol twee keer aangesproken door stewardessen! En 1 vrouw bij de douane vroeg of ze 'm even aan mocht raken. Hoeveel seintjes kun je krijgen? 

En toen nog een naam. En dat duurde nog geen 5 seconden: IBIZA! Deze familie is kleurrijk, veelzijdig, chic maar ook knallend, goud, turquoise, groen, koraal, alle kleuren zitten erin. Als een schitterende zonsondergang...bij Esvedra...met op de achtergrond de muziek en de beats van Cafe del Mar. 

Ibiza behoeft geen uitleg of toelichting. Ibiza is party, maar Ibiza is ook laid-back. Prachtige natuur en disco's, chic maar ook hippie, back to basic maar ook all the way. En dat zijn de IBIZA shoppers ook!

Waar je deze zomer ook heen gaat en welke ATF shopper er ook met je mee mag gaan: geniet! Eindelijk die zomer waar we al een paar jaar naaruit kijken, in alle vrijheid en zonder maskers!

Liefs Brechje

Ibiza BAGS ATF

 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published