Als social distance niet meer hoeft

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Vandaag is het al weer dag 21 van de lockdown hier in Barcelona en langzaamaan raak ik gewend aan dit nieuwe ritme. Het heeft natuurlijk wel even geduurd voordat er uberhaupt sprake was van een ritme. Er zijn echt wel dagen geweest dat ik pas om 16:00 u ging douchen of om 11:00 pas ging ontbijten. Ik ging in het begin ook veel te laat naar bed, waardoor ik na een week veel vermoeider was dan voor de Corona uitbraak. 

De tweede week kwam de discipline terug en heb ik bewust geprobeerd het normale ritme van opstaan, ontbijten, werken, lunchen, koken, etc. weer op te pakken. Rond die tijd werden ook de sportlessen ineens via Zoom gegeven en kon ik eigenlijk de dingen waar ik blij van word, weer een beetje oppakken. Ook heb ik het koken weer helemaal opnieuw uitgevonden. Dus al met al na bijna 3 weken, gaat het best goed.

En natuurlijk blijft het mega lastig en is het ontzettend ongezellig. Maar al die appjes, Facetimegesprekken en Houseparty spelletjes maken deze situatie wel een stuk draaglijker. Voor mij althans. En de "honger" naar de dag dat social distance niet meer hoeft wordt elke dag groter. God wat heb ik een trek! Heb jij dat ook? Zodra het maar even kan, spring ik op het vliegtuig en kom ik naar Nederland. Dan ga ik mijn ouders helemaal plat knuffelen, mijn broers, schoonzussen, neven en nichtjes, mijn vriendinnen, iedereen! 

Die dag gaat komen, dat weten we allemaal. Wanneer, dat weet niemand. Maar hij gaat komen. En All-time Favourites doet er alles aan om jou een beetje door deze tijd te helpen. We proberen zoveel mogelijk feelgood te verspreiden via onze online kanalen. Afgelopen maand kreeg je bij aankoop van een shopper een gratis make-up tasje. Dat is super goed ontvangen. En nu zijn we aan het broeden op wat we in april nog meer kunnen doen om wat extra blijdschap jouw kant op te sturen. Houd onze social media in de gaten (meer verklap ik niet).

En wat jou ook écht door deze elllende kan helpen, zijn onze tassen. (ja ja, hoor ik je zeggen, lekker prediken voor eigen parochie, klopt) Maar het is echt zo. Als je dan toch naar de supermarkt gaat, wat nu alleen nog maar mag in je eentje, is het toch heel fijn als je een top tas bij je hebt waar alles in past? Die ook gewoon mee op de fiets kan? Die je gewoon zelf kunt tillen en super sterk is. En nóg fijner: die je ook een stoot female power geeft met die kekke printjes en pink voering. ÈN...waarmee we ons ook nog een beetje stylish voelen. Dat huispak upgrade jij direct met een grote shopper van All-time Favourites. (en nog maar niet te spreken over wat dit leuke tasje met jouw look doet!!).

We hebben weer leuke boodschappenfoto's ontvangen deze week. Blijf deze sturen ladies! Daar worden wij heel blij van! Waar hangt jouw shopper momenteel te chillen in huis? En hoe helpt hij jou door deze periode? Stuur me al je leuke foto's! Dan delen wij deze in onze stories komende week. Kunnen we elkaar een beetje inspireren! hola@alltimefavourites.es 

Hou jullie taai ladies!

Liefs Brechje

Boodschappen in stijl met ATF

Boodschappen doe je in stijl met All-time Favourites

Boodschappen doe je in stijl met All-time Favourites

Boodschappen doe je in stijl met All-time Favourites

Boodschappen doe je in stijl met All-time Favourites

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published