Alles wat je wilt weten over de levering van zwart croco!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Ook deze week weer schrijf ik deze blog vanuit Barcelona, waar ik sinds september vorig jaar woon om All-time Favourites Spanje op te zetten. Een waanzinnig avontuur dat zelfs tijdens de lockdown, voor heel veel plezier en opwinding zorgt. Gisteren plaatste een super bekende Spaanse journaliste iets over All-time Favourites op haar Instagram pagina en dat leverde veel leuke reacties op. Deze vrouw was zo enthousiast, ze mailde me later nog met de woorden "ik vind de filosofie en het gedachtegoed van All-time Favourites echt te gek!" (brutal in het Spaans). En dan denk ik "filosofie"? Gedachtengoed? Ze is echt 5 seconden in aanraking geweest met ATF! Dan krap ik echt achter mijn oren! Ik wilde gewoon grote tassen maken die het leven van ons drukke vrouwen makkelijker, aangenamer en stylisher maken. Een echte filosofie was er niet. Maar die is gegroeid, ontstaan en behoeft naast de slogan "bags bigger than life" blijkbaar geen enkele uitleg meer. Dat is toch echt te gek?

Maar goed, daar wilde ik het vandaag helemaal niet over hebben. Wél over de zwarte croco familie. Eline, onze held in Nederland, wordt plat gemaild, geappt en gebeld wanneer onze bestselling zwarte croco XS shopper en de zwarte croco kleine shopper weer op voorraad komen. We hadden deze namelijk, omdat ze zijn uitverkocht, van de site afgehaald tijdelijk. En dat leverde onduidelijkheid op. Zijn ze er niet meer? Komen ze ook niet meer? En daarom hebben we een speciale zwart croco pagina ingericht op de site (klik hier). Hier staat de hele familie bij elkaar met ook wat duidelijkheid over de levering. (Let op: ook de andere items zijn bijna op!)

Bij de productie van een tas komen allemaal verschillende leveranciers samen: de fabrikant van de ritsen, van de leuke roze rits "pullers" zoals ze heten (die lipjes aan de rits), de nylon voering, het materiaal van de buitenkant, de schouder banden, de dubbeltjes die aan de accessoires zitten, de logo's, etc. En alles wordt gemaakt in verschillende fabrieken. Dat allereerst. En deze moeten dan allemaal samenkomen in een andere fabriek waar de "bouw" van een ATF shopper kan beginnen.

Door Corona zijn er overal in de wereld problemen; omdat er niet gewerkt mag worden en mensen verplicht thuis zitten, of omdat leveringen van bepaalde draden of stoffen stilstaan, of mensen zijn ziek. Eigenlijk staat er op dit moment heel veel stil in de wereld en daar hebben wij ook last van. Dit heeft de productie van de uitverkochte croco tassen enorm vertraagd. I.p.v. april, werd het mei, later juni en nu zelfs september. Alles is weer langzaam aan op gang aan het komen gelukkig.

Dus vrees niet; ze gaan echt komen, alleen het duurt allemaal iets langer dan verwacht. Ik hoop dat je nog even geduld kunt hebben en dat je je ondertussen verlekkert aan de nieuwe zomerse kleuren en shoppers in de collectie! En als we straks na de zomer weer richting de herfst gaan, kun jij met deze prachtige zwarte classic gaan flaneren! 

Heel veel liefs,

Brechje

1 comment

Wat een fijne blog om te lezen. Ik ben ook zo’n grote fan van de zwarte croco familie dus ik wacht met smart op de tassen. Ik heb inmiddels al een leuke collectie ATF verzameld, allemaal even leuk. De zwarte croco xs shopper zal een mooie aanvulling zijn, de kers op de taart. Ik houd jullie site goed in de gaten voor de pre order. Hopelijk kan ik hem dan mooi showen tijdens een vrienden weekend in november, liefs Judith

Judith Hems May 15, 2020

Leave a comment

All comments are moderated before being published