All things NEW

We gaan al weer richting de laatste week van augustus en dan is het al weer september. Wat is de zomer snel gegaan! Ook al is de zomer mijn lievelingsseizoen, ik kijk toch ook weer uit naar een nieuw seizoen. Op dit moment vind ik eigenlijk alles wat nieuw is leuk, lees maar mee!

Afgelopen week zijn we dan eindelijk neergestreken in ons nieuwe kantoor. Ondanks dat het nog niet helemaal af is, voelt het al wel meteen goed en vertrouwd. Het kantoor is eigenlijk opgedeeld in twee delen: het werkgedeelte en het chillgedeelte. Dat laatste is al af! Al borrelend aan onze pink bar kunnen we de nieuwe zomer 2019 collectie bekijken die aan de wand hangt. Of we kunnen lekker lunchen of koffie drinken aan de pink tafel samen. Erg belangrijk! Het werkgedeelte is nog "in progress". Er moeten nog nieuwe bureaus komen en vooral iets aan de muur. Maar goed. Dat komt wel.

De nieuwe samples van de zomer 2019 collectie zijn binnen en deze hebben we meteen opgehangen aan de wand. Dat ziet er niet alleen heel leuk uit, het zorgt ook voor wat demping waardoor het niet meer zo galmt in deze ruimte. De nieuwe zomer collectie is als een snoepwinkel: lekker kleurrijk en je kunt niet kiezen! We hebben uiteraard weer veel grote shoppers en kleine shoppers, strandlakens en toilettasjes! Je kunt nu al een kleine sneak peek krijgen van de nieuwe collectie op de foto's hieronder.

Ook nieuw zijn de super gezellige nieuwe mokken die Amber heeft laten maken, in formaat thee en in formaat espresso, ZO leuk! Zo hebben we ieder onze eigen mok hier op kantoor. Layla en Amber zijn thee drinkers, op hun mok staat bijvoorbeeld "Layla's cup of tea" en op mijn mok staat "Brechje's cup of coffee".

Waar ik nu mee bezig ben is leuke nieuwe items te verzinnen voor in de webshop als Christmas Gifts. Zo komt de mini sleutelhanger ook in zebra en luipaard, komen de make-up tasjes terug in de collectie in python, luipaard en zebra en....zit ik te denken aan Iphone hoesjes, uiteraard ook in python, luipaard en zebra. Wat vinden jullie hiervan? Zou jij dit leuk vinden?

En dan het laatste nieuwtje van de week; ons team is uitgebreid met Eline! Zij is het customer service talent waar we naar zochten afgelopem zomer en zij start maandag 3 september. All things new dus hier bij All-time Favourites.

Geniet lekker van je weekend en laat me nog even weten wat je van de Iphone hoesjes vindt!

Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published