Afscheid nemen bestaat niet!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week vertel ik over onze allereerste sale en over afscheid nemen.

Wat een dramatische titel, zo aan het begin van een nieuw jaar he? Maar zo dramatisch is het niet bedoeld. Laat het me je uitleggen.

Met alle producten die sinds het begin van ATF in 2015 in de collectie zijn gekomen, heb ik een band. Oef, ook dat klinkt best zwaar haha, maar toch is het echt zo. Van ieder item weet ik nog wanneer ik 'm heb verzonnen of heb bedacht. Weet ik nog welke zoektocht naar materialen ik heb gehad. Wie er aan heeft meegeholpen. Vooral natuurlijk Dominique, mijn grafische steun en toeverlaat.

Zo wilde ik ooit wat kleinere tasjes aan de collectie toevoegen. Maar ja, welke naam geef je die kleine tasjes? Ik kon ze moeilijk "klein tasje" noemen. En besloot ik deze tasjes een naam te geven; de Juul Bag bijvoorbeeld. Vernoemd naar mijn allereerste nichtje Juliëtte. En de Belle Bag, vernoemd naar m'n tweede nichtje Annabel. En de Sui Bag, vernoemd naar de dochter van Dominique. En de Bucket Bag, die heb ik gewoon zo genoemd, omdat dit type buideltasje nou eenmaal zo wordt genoemd.

We hebben deze kleine tasjes, als grote tassenmerk, eigenlijk best heel goed verkocht, maar vlogen niet de winkels uit zoals de shoppers dat doen. Dus hebben we moeten beslissen om niet verder te gaan met de kleine tasjes en geen nieuwe varianten hiervan toe te voegen aan de collectie. En dus dat we daar afscheid van moeten gaan nemen. We hebben er nog een paar van over, dus hebben we bedacht dat we voor het eerst een sale pagina gaan toevoegen aan de site.

Een plek in de webshop waar we laatste stuks van bepaalde items gaan verkopen, met een korting van 30%. Want we moeten simpelweg ruimte maken voor nieuwe collecties! Op 13 februari komen 42 (!!! my god) nieuwe producten binnen in ons warehouse. TWEEËNVEERTIG!

Dus moet ik afscheid gaan nemen van de allerlaatste Juul Bags en Belle Bags, maar ook mesh bags of quilted bags. Maar echt afscheid is het ook weer niet, want ik weet dat ik de komende tijd weer zoveel leuke foto's binnen ga krijgen van jullie, met deze items, dat ze toch een beetje bij me blijven! Geniet van de sale, shop die allerlaatste items nog even met 30% korting, want op=op!

Fijn weekend, liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published