Afscheid nemen hoeft niet!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, ik ben de founder van All-time Favourites en elke week neem ik je met deze blog mee in wat er allemaal op mijn pad komt als "female entrepreneur". 

Het leukste van mijn baan, die overigens helemaal niet als werk voelt, vind ik de branding en het maken van de collecties. Helaas krijgt dat wat ik het leukste vind om te doen, stiekem toch het minste van mijn tijd. Dit komt omdat het runnen van inmiddels 4 webshops en het bouwen aan het merk All-time Favourites al mijn tijd opslokt. Ik moet me om me echt te kunnen focussen op een nieuwe collectie, afzonderen van alles en iedereen, vooral van mijn computer en telefoon en dan even mijn creativiteit en ideeën de vrije loop laten.

Deze week was ik bij mijn ouders. En liep mijn moeder met deze te gekke kleine tweed shopper. Eentje die ik zelf niet meer heb, maar waarvan ik, altijd als ik 'm zie, weer denk "hoezo heb ik die zelf niet gehouden". En nu vertelde Eline me deze week dat deze te gekke parisienne-chique tas bijna op is. En moet ik dus echt afscheid gaan nemen van deze tas, want deze komt niet meer terug in de collectie. En dat stemt me altijd een beetje triest. Dat klinkt misschien een beetje overdreven, maar voordat een idee een daadwerkelijke tas is, deze in de webshop beschikbaar is en door jou wordt aangeschaft, zijn we maanden verder. En voordat deze dan helemaal is uitverkocht een paar jaar! Maar wetende dat de tassen niet slijten en voor lange tijd door jullie zullen worden gebruikt, zorgt er toch voor dat afscheid nemen eigenlijk helemaal niet hoeft!

Ik wilde een shopper maken met een knipoog naar Chanel. Tweed is een materiaal dat als eerste door Chanel werd gebruikt voor mantelpakjes. En Chanel is natuurlijk dé klassieker (ook wel all-time favourite) op het gebied van mode en tassen! Voor deze kleine shopper heb ik een blauwe tweed gebruikt en de korte handvatten vervangen voor kettingen. Uiteraard met "onze" shocking pink voering, ons eigen logo en onze eigen vorm, waardoor er never nooit misverstanden zouden ontstaan met het Franse modehuis. Ik was helemaal blij met het resultaat. En nog steeds. 

Voor winter 2021 ben ik aan het kijken naar een nieuwe tweed shopper. Ik heb allerlei staaltjes opgevraagd bij de fabriek waarmee we samenwerken. En de kleur die daar ZEKER in gaat voorkomen, is mijn favoriete kleur van dit moment: GEEL!

Geniet van je weekend!

Liefs Brechje

Kleine shopper tweed

KLeine shopper tweed

1 comment

Geel is heel fijn! En jouw trui ook!!! Love it! Welk merk????

Marike April 06, 2021

Leave a comment

All comments are moderated before being published