8 vragen aan ATFriend Itha

Laatst stelden wij in een post op Facebook de vraag welke tas jij deze zomervakantie vooral denkt te gaan gebruiken. Daar sprong 1 reactie wel heel erg in het oog. Namelijk die van Itha. Zij schreef:

Neon roze voor naar het strand en zwembad; python handdoek om op te liggen; zebra crossbody als handtasje met kostbare spulletjes; panter om te flaneren over de boulevard van St Tropez; coconut & pink camouflage als reistas & mesh python voor de boodschappen na bezoekje hypermaché... vergeet ik er dan nog één? #opschepper #doenormaal #doezelfnormaal #loveATF #addicted #neverenough 

Ik zag deze reactie en dacht "wie is deze grote fan"? En daarom vroeg ik Itha of ze mee wilde doen aan "8 vragen aan..". En daar antwoordde Itha heel enthousiast op:

1. Wat was je eerste item van ATF? En waarom koos je juist die?

Mijn eerste item was de kleine shopper mesh-python. Deze kocht ik vorig jaar zomer in de sale, vanwege de prijs. Overigens moet ik wel vertellen dat ik nieuwsgierig ben geworden naar jullie merk door vriendin Noortje van Zuidam. Zij was altijd aan het 'pronken' op social media met al haar ATF's. Ik vond soms dat ze niet zo gek moest doen om die tassen zo te promoten. Nou...ik heb het geweten. Dankzij haar ben ik toch maar eens gaan kijken op jullie website en zie hieronder het resultaat. Overigens doe ik nu hetzelfde op social media...een soort gelukzaligheid die ik graag met anderen deel.

2. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

Nadat ik afgelopen zomer mijn eerste ATF had gekocht, zijn er vele gevolgd. Dagelijks sleep ik mijn kleine luipaard shopper mee naar m'n werk. Wekelijks vergezelt mijn bordeaux camouflage shopper mij wanneer ik naar het hockeyveld ga en de kleine coconut shopper gaat mee naar de sportschool. Wanneer ik er even uit ga om wijntjes te drinken met vriendinnen in de stad, mag mijn zebra crossbody mee: wat een fijn, kittig tasje. Komende zomervakantie zitten wij vlakbij St Tropez. Dus heb ik daarvoor de blauwe python handdoek (die 'zware) besteld en de grote neon roze doorschijnende shopper. De opmerking 'handig, want je kunt er natte spullen in kwijt' heeft mij overgehaald. 

3. Wat is jouw All-time favourite bezigheid?

Mijn All-time favoriete bezigheid is mijn gezin. Maar wel in combinatie met regelmatig afspreken met vriendinnen om gezellig te gaan eten en wijntjes te drinken. Ook ga ik graag hockeyen en heb ik toevallig ook nog eens superleuk werk. Maar...wat ik het allerallerliefste doe is karaoke 😉. Heb ik alleen geen tas bij nodig....

4. We horen vaak dat ATF een soort feel good gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Nou...een soort feel good gevoel?! Mijn hemel...het is voor mij een redelijke verslaving geworden met 5 tassen, 2 tasjes, een handdoek en ohja...ik heb ook nog een tie-dye toilettas. Jullie tassen zijn echt een feestje! Ha ha....is gelijk duidelijk waar ik blij van word...feestjes. Maar ook mijn twee lieve jongens en ohja...hun vader is ook wel leuk.

5. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Mijn ouders hebben een prachtig huis in Zweden. Midden tussen de bomen, met een groen grasveld rondom het huis en een typisch Zweeds meer dat je wel eens ziet in reclames. Om het jaar gaan wij hier naartoe met het gezin. Het andere jaar gaan wij naar Frankrijk, in de buurt van St Tropez. De oma van mijn man woont daar nog. En dit jaar (2019) is zij 92 geworden. Ik vind het bijzonder dat wij haar nog kunnen opzoeken en dat zij nog zo kwiek is voor haar leeftijd. 

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Het liefste drink ik een sauvignon blanc uit Marlborough, Nieuw Zeeland. Maar cocktails vind ik ook lekker. De volgende dag vaak iets minder...

7. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

Ik mis niet persé een kleur of print. Wat ik nog wel heel gaaf zou vinden is een laptop of ipad sleeve in bijvoorbeeld de big4 prints die jullie hebben. 

8. Is er iets dat jij mij/ons zou willen vragen?

Ik heb eigenlijk geen vraag. Ik vind het bijzonder knap dat je met een relatief eenvoudig tassen 'ontwerp' een geweldig fashion item weet te maken. Het feelgood gevoel wat jouw tassen 'opwekt' is echt. En is voor mij uitgemond in een verslaving. 

Dank je wel Itha voor je enthousiasme voor ATF. 

Fijn weekend!

Liefs Brechje 

Itha met luipaard shopper

Kleine shopper python

hockeytas

Op vakantie

Leave a comment

All comments are moderated before being published