8 vragen aan ATFriend Gaby

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest. Vanaf deze maand gaan we elke eerste vrijdag van de maand 8 vragen stellen aan een ATFriend! We noemen de rubriek "8 vragen aan.." en dit zullen altijd dezelfde vragen zijn die we graag stellen aan een ATFriend! Deze week is dat Gaby Hulsman.

Ik heb Gaby voor het eerst gezien tijdens onze sample sale vorig jaar. Voor mij was Gaby toen al een bekende naam, omdat ze altijd super actief & attent op Facebook was en ons leuke foto's stuurde vanaf haar vakanties. Tijdens de sample sale was het te druk om elkaar echt te spreken maar tijdens ons kwalitatief onderzoek een paar maanden geleden, hebben we voor het eerst lekker gekletst en heb ik deze enthousiaste ATF fan een beetje mogen leren kennen. Wat een leuk mens! Dus toen wij hier op kantoor bedachten om 1x in de maand jullie eens aan het woord te laten, wisten we meteen: hier gaan we Gaby voor vragen!

8 vragen aan... Gaby Hulsman

1. Wat was je eerste item van ATF?

Mijn eerste ATF was de grote zwarte python shopper..liefde op het 1ste gezicht. Deze gaat bijna overal gevuld of opgevouwen mee naartoe. Daarna volgde in rap tempo de wit met gouden incl toilettas. Deze komt pas uit de kast als het voorjaar begint...dus voor mij betekent die "echt" zomer. De volgende aankoop was de zwarte python werktas. Dag en nacht sleep ik die mee en daar zit alles in wat ik nodig heb en meer ;). Daar zit ook de python handtas en de toilettas luipaard standaard in. Toen de kleine shopper python turquoise uitkwam, wist ik niet hoe snel ik deze moest bestellen. Wat een uitvinding...slagje kleiner en geweldige print. Meteen ook 1 voor mijn vriendin gekocht en die is nu ook verslaafd.

2. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

De werktas python en de kleine shopper gebruik ik dagelijks. Als handtas, sporttas en boodschappentas. De grote shoppers gaan mee naar de camping, wintersport, boot of strand. Lekker licht van gewicht maar voldoende ruimte

3. Wat is jouw all-time favoriete bezigheid?

Mijn favoriete bezigheden waar de shoppers ook altijd bij zijn, zijn sporten, varen met de boot, op een terrasje zitten en mensen kijken.

4. We horen vaak dat ATF een soort feelgood gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Zoals ik al bij 1 beschreef, bij de shoppers denk ik echt aan vakantie en bij de lichte kleuren aan zon, zee en gezelligheid.

5. Welke vakantie bestemming is jouw all-time favourite en waarom?

In de winter Oostenrijk voor het skiën en dan gaat de zwarte mee. En in de zomer landen waar het echt warm is...Spanje, Slovenië, Italië

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Misschien heel saai maar ijskoude droge witte wijn blijft favoriet!

7. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

Op mijn eigen verlanglijstje staat nog de zwarte croco laptoptas. En wat ik eigenlijk mis is een nog iets kleinere shopper xs in croco zwart.

8. Is er iets dat jij ons zou willen vragen?

Lieve Brechje; Geweldig dat je hier mee begonnen bent, maar "waarom" ben je hier mee begonnen en wat zou jij nog willen?

Hi Gaby, leuke vraag! Het was in eerste instantie niet een vooropgezet plan om een eigen tassenmerk op te zetten. De aanleiding waren leuke vrouwen die ik zag sjouwen met die niet zo leuke maar wel heel handige blauwe Ikea tas. Daarom wilde ik een hippe handige grote tas ontwikkelen; dat werd de grote shopper python. Daarna volgde een complete collectie grote shoppers. Zo leuk. Wat ik nu nog zou willen is Nederland verder veroveren zodat het staat als een huis en ik niet meer nodig ben om Nederland te runnen, zodat ik in 2020 naar Barcelona kan verhuizen om daar ATF Spanje op te zetten.

GABY: ontzettend bedankt dat je mij hiervoor gevraagd hebt, ik blijf fan❤

BRECHJE: graag gedaan en jij bedankt voor al je enthousiasme! ❤

-------

Zou jij het leuk vinden om volgende maand aan het woord te komen? Laat het me weten!

Fijn weekend, liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published