8 vragen aan ATFriend Debby

In onze maandelijks terugkerende rubriek "8 vragen aan een ATFriend" laten we fans aan het woord die op een of andere manier bij ons in het oog springen, omdat ze bijvoorbeeld heel actief zijn op onze social media, vaak shoppen in de webshop of altijd leuke reviews achterlaten. En deze maand is dat Debby. Debby is echt een enthousiaste ATF fan die altijd leuke reacties achterlaat op Instagram en Facebook, ze enthousiasmeert haar vriendinnen voor ATF en ze doet mee aan ons panelonderzoek. Daarom deze maand 8 vragen aan Debby:

  1. Wat was je eerste item van ATF? En waarom koos je juist die? 

De grote leopard shopper! Ik volgde jullie inmiddels even en dit was mijn favoriet. Vrijwel direct erna heb ik de leopard toilettas en badlaken besteld. De set wilde ik graag compleet hebben 

  1. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

Voor het strand. Ik woon aan het strand dus erg handig. Verder voor vakantie (per persoon gebruiken we 1 shopper die we volstoppen met kleding voor de vakantie) en de sportschool. 

  1. Wat is jouw All-time favourite bezigheid?

Naar het strand gaan! Ik woon nu sinds 8 jaar aan het strand en ik ga daar nooit meer weg. 

  1. We horen vaak dat ATF een soort feel good gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Jazeker! Inmiddels hebben nog 3 vriendinnen een ATF-tas en zo leuk om die tassen bij elkaar te zien als we met zijn allen naar het strand gaan. 

  1. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Italië en Spanje. Italië omdat het een prachtig land is, lieve mensen, heerlijk eten en drinken, en alles design lijkt en Spanje voor de lieve mensen en het mooie weer. 

  1. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Oei moeilijk....Spritz Aperol, witte wijn, rode wijn, gin tonic...…..ik lust het allemaal (helaas). 

  1. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

Eigenlijk niets! In jullie laatste collectie hebben jullie de zwart/witte en rood/witte desertprint tassen opgenomen. Zoiets zocht ik nog. 

  1. Is er iets dat jij mij/ons zou willen vragen?

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst? Gaan jullie nog bijzondere samenwerkingen aan, zoals nu met Quinty?

Hi Debby. Wat leuk al deze antwoorden en ook je vragen! Er ligt een heel GROOT plan klaar (en komt nu echt heeeel dichtbij) ; mijn verhuizing naar Barcelona om daar ATF Spain op te gaan zetten. Super spannend. Binnenkort vertel ik hier meer over in mijn blog. Jullie zullen hier weinig van merken, want alles zal gewoon lekker doorgaan met collega Jorien die ATF NL dan gaat runnen en verder gaat uitbreiden. Ondertussen ga ik in Spanje doen waar ik goed in ben en wat ik het allerleukste vind: ATF van de grond krijgen en opbouwen! Uiteraard blijf ik betrokken en kom ik elke maand terug naar NL om vinger aan de pols te houden. Maar voor volgend jaar zal Jorien dus verantwoordelijk zijn voor de samenwerkingen a-la die met Quinty. Dus ik ben net zo benieuwd als jij of en met wie dat zal worden! 

Debby grote shopper desert rood

Alle items Debby

Een echte fan!

3 comments

Hoi hoi,
Ik heb al een tijdje de Leopard shopper op mijn verlanglijstje staan
Nu wil ik h’m ook echt zsm bestellen
We gaan namelijk over 2 weekjes met vakantie
Zin in!!!!
Wat is de levertijd?
En niet geheel onbelangrijk, ik twijfel enorm, of ik nu de kleine of de grote variant ga bestellen
Heb diverse foto’s en filmpjes bekeken
Maar kom er echt niet uit
Help!!!!
Ik zou zo graag een foto willen zien met de 2 maten naast elkaar (op 1 foto) zodat ik het verschil kan zien

Liefs Sanseray

Sanseray June 22, 2019

Ik ben erg blij met mijn zebra print tas het kleine formaat, met de code LENTE19 kreeg ik er
een leuk hoesje bij voor mijn IPHONE . Ik neem hem lekker mee naar Gran Canaria op vakantie.
Ook mooi materiaal makkelijk schoon te houden. Super bedankt.

GERDA DE VLIEGER June 22, 2019

Wat ben ik super verrast dat mijn lieve vriendinnetje op jullie blog staat!
Wij zijn beide groot ATF fan en hebben al een aardige verzameling zoals op de foto boven ook te zien is.
Wij worden heeeel blij van ATF en ik herken wat Debby zegt dat de tassen het liefst mee naar strand gaan.

Ga zo door Brechje en onwijs veel succes in Spanje, wat een droom!

Liefs Vanessa

Vanessa Jonkers June 22, 2019

Leave a comment

All comments are moderated before being published