8 vragen aan ATFriend Corinne

Zoals jullie inmiddels weten stellen we elke maand 8 vragen aan een ATFriend. Dit doen we omdat we het zo leuk vinden om wat meer te weten te komen over de namen die we vaak tegenkomen in de websop, op social media of op allebei. En zo kwam Corinne in ons vizier: ze tagt ons heel vaak in haar foto's, enthousiasmeert hiermee ook haar eigen achterban voor ATF en ze heeft zo'n beetje de hele collectie!

En daarom leek het me een leuk idee om deze maand Corinne aan het woord te laten en stelde haar onze 8 vragen:

1. Wat was je eerste item van ATF?

Mijn eerste ATF was de luipaard shopper (nog zonder rits) maar wel met een bijpassende toilet- en make up tas.

2. Waar gebruik jij je ATF shoppers het meest voor?

De tassen gaan altijd mee als ik als stewardess voor de KLM op reis ga. Ideaal als strandtas maar ook perfect als ik ga shoppen in de USA. Ohh maar in Shanghai zit hij ook altijd vol. Op maandag werk ik bij Bruinsma Transport. Het transportbedrijf van mijn vader en daar kom ik altijd in stijl aan met de laptop tas. En dan natuurlijk iedere dag de ATF handtas en als ik mijn handen vrij wil de kleine tasjes.

3. Wat is jouw all-time favourite bezigheid?

Lastige vraag. Ik ben altijd bezig. Vanaf het moment dat ik wakker word sta ik meteen “aan” dus haal alles uit het leven en dat begint met een ATF tas kado te geven.

4. We horen vaak dat ATF een soort feel good gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Als ik de roze voering zie ben ik meteen blij. Echt een feel good moment en krijg ik meteen een lach op mijn gezicht. Ik vind het ook leuk dat mensen mij herkennen aan mijn leuke ATF tassen.

5. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Ik heb met KLM zoveel mooie bestemmingen gezien, echt bucket-list-waardig maar de favoriet is toch wel met het gezin en vrienden in de zomer naar Spanje en in de winter naar de sneeuw.

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Een heerlijke droge witte wijn!

7. Welke print of kleur mis je nog in de collectie van ATF?

Ik mis op dit moment geen kleur of print. Wel heb ik 2 items die ik graag zou willen toevoegen aan de ATF collectie. Maar die fluister ik jullie wel even in haha!

8. Is er iets dat je ons zou willen vragen?

Hoe doen jullie dat? Steeds groter worden maar toch zo persoonlijke betrokken blijven bij de klanten. ik voel mij echt gewaardeerd als klant en dat maakt jullie tot een nog grotere favoriet.

Keep up the good work and a big kiss and hug from a fan!

Hoi Corinne: leuke vraag! We werken in een klein en super betrokken team en ook al heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheden, we zijn allemaal bezig met "wat gebeurt er allemaal met/rondom ATF". Wat gebeurt er in de webshop? En wat op social media? En zo valt het de een bijv op dat jij zo leuk actief bent op Instagram en ziet de ander jouw naam vaak in de webshop voorbij komen. Dat bespreken we samen. Tijdens de lunch of gewoon tijdens het werk. We zijn oprecht benieuwd naar wie onze producten koopt. Ik denk dit er het meeste voor zorgt dat we zo betrokken zijn. Dank voor je enthousiasme! Echt super leuk! Je bent een echte ambassadeur!

Fijn weekend iedereen, Liefs

Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published