8 vragen aan ATFriend Brenda

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest. Zoals jullie weten hebben we veel enthousiaste fans, die wij ATFriends noemen. En omdat we het leuk vinden om deze fans aan het woord te laten, stellen we elke maand een ATFriend 8 vragen en deze keer is dat Brenda Roos.

Brenda Roos is een naam die wij hier op kantoor vaak tegenkomen, vooral op social media reageert ze altijd ontzettend enthousiast, ze stuurt ons foto's en ze is een vaak geziene naam in de webshop! Een echte fan, een echte ATFriend!

1. Wat was je eerste item van ATF?

Mijn allereerste item was de kleine shopper met sterren met de bijbehorende toilettas. Ik ben nog steeds helemaal blij met deze tas er kan zo veel in er daarnaast hou ik van alles met sterrenprint. In eerste instantie schafte ik hem aan voor de zomer om te genieten van het strand, ideaal de toilettas erbij voor mijn onmisbare zonnebrand. Nu wordt deze tas behoorlijk wat keren per week meegenomen naar de sportschool. Sinds de aanschaf van mijn eerste item loopt het wel een beetje uit de hand. Zo veel leuke tassen en printjes. En omdat ik niet zo goed ben in keuzes maken heb ik langzaam aan een verzameling aangelegd.

2. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

Je kunt je beter afvragen waar ik mijn ATF tassen niet voor gebruik. Ze gaan mee naar het strand, dagjes uit, naar pretparken, naar de sportschool, festivalletjes, op ski-vakantie en natuurlijk voor het hele gezin elk 1 tas mee als handbagage. De kleine python festival-tas gebruik ik bijna dagelijks als schoudertas, alles past erin en hij is makkelijk mee te nemen. Ik schafte hem aan voor een festival maar ik vind hem zo fijn dat hij ook als schoudertas word gebruikt. Van al mijn mooie memories , is 1 van mijn ATF tassen wel getuige geweest. Dat is ook wel te zien op de vele foto's waar de ATF tas prominent of in een klein hoekje aanwezig is.

3. Wat is jouw all-time favoriete bezigheid?

Mijn favoriete bezigheid is toch vooral sporten. Ik ga met een glimlach op mijn gezicht op weg naar de sportschool terwijl mijn ATF tas aan mijn schouders hangt. Wat ik vooral fijn vind is om dingen te doen waarmee je herinneringen creëert die een glimlach op je gezicht tekenen. Dat hoeven niet perse grote dingen te zijn. Dochterlief die opeens een knuffel geeft en zegt 'ik hou van jou' dat maakt me al blij. Denk dat dat ook het ATF gevoel is. Deze zomer geniet ik met het mooie weer van veel en lang buiten zijn. Met mijn dochter of met vrienden, een hapje en drankje, beetje kletsen, lachen, lange avonden, vuurtje en van de zon en vrijheid genieten. De ATF handdoeken zijn zo lekker zacht en liggen perfect wanneer ik de zon zo lekker warm voel zijn! Tijdens de vakantie is het moment waar ik blij van word toch lang met mijn voeten in het zand, het liefst in de avond nog snel een duik nemen of lekker gek doen met mijn heerlijke dochter bij de zonsondergang. Of natuurlijk lekker chill met een drankje in mijn hand gewoon genieten.

4. We horen vaak dat ATF een soort feelgood gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Ja dat herken ik zeker! Vooral omdat ik mij goed voel wanneer ik buiten ben met lekker weer, en alles wat we nodig hebben in 1 ATF tas bij de hand hebben. Mijn laatste aankoop (de kleine croco zwart) staat nu even opvallend in de woonkamer. Gewoon omdat ik al blij word van het zien van deze tas. Als ik weer een item besteld heb kijk ik reikhalzend uit naar de levering, het uitpakken alleen al is een feestje.

5. Welke vakantie bestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Jeetje wat een lastige vraag! Er zijn zoveel landen en bestemmingen die ik als fantastisch heb ervaren.

Vorig jaar Jamaica was een ervaring die ik niet had willen missen. De vibe die op dat eiland hangt, de positieve mensen om je heen en een natuur die je de adem beneemt. Inclusief de zonsondergangen waar ik zo van hou. Ook onze kampeerreis door Kenia/Tanzania was er 1 om nooit meer te vergeten. Slapen in een national park terwijl je de beesten door het oerwoud hoorde gaan. 's Morgens wakker worden en de voetstappen van nijlpaarden om je tent heen zien staan, pfffff best spannend. En daar komt ie weer die zonsondergang, maar dit keer met een rijtje giraffen ervoor, klinkt idyllisch maar we zagen het echt! Een reis door Afrika gaan we zeker nog eens doen met onze dochter, als ze wat ouder is en zij ook mooie herinneringen kan maken.

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Wat herkenbaar ik hou ook wel van een drankje. Sowieso hou ik van een lekker droog wit wijntje. Mijn drankje deze zomer is toch wel de Desperados met een schijfje citroen, lekker fris terwijl ik van de zon en de mensen om me heen geniet. Daarnaast vinden we het thuis leuk om wat te experimenteren met cocktails en die met "43" zijn dan vaak favoriet.

7. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

Ik word al zo blij van alle printjes die er zijn. En natuurlijk van de andere items die ATF heeft. Van de python naturel heb ik alle items en kan niet bedenken wat ik dan nog mis...als ik aan mijn keywallet denk krijg ik meteen een glimlach op mijn gezicht. Hoe manlief steeds met dat kleine mini tasje ging betalen en de mensen daar hem gingen herkennen aan het tasje (hihi dat deed wat met zijn mannelijke gevoel). Maar ik hou niet van afrekenen dus hij werd steeds weer op pad gestuurd...... met mijn keywallet natuurlijk! Reken maar dat ik mijn verzameling nog prima kan uitbreiden met de al fantastische collectie. En denk met mij nog velen gezien de positieve reacties op mijn tassen.

8. Is er iets dat jij ons zou willen vragen? --> Ik kan van alles vragen over je tassen maar ik kan me al helemaal indenken hoe trots je bent op wat je al bereikt hebt. Dus mijn vraag aan Brechje is: waar heb jij deze zomer het ATF gevoel van gekregen? Omdat de zomer mij het perfecte ATF gevoel geeft ;-)

Wat een ontzettend leuke vraag! Trots ben ik absoluut. Misschien zou ik er vaker bij stil moeten staan, maar omdat "de trein zo hard dendert", neem ik er de tijd niet echt voor. Maar het gevoel is er zeker! Mijn ATF moment deze zomer was achterop de scooter met mijn vriend in Barcelona. Het was zo heet in de stad, dat we die hitte wilden ontvluchten en we reden daarom de berg Tibidabo op. Hoe hoger we kwamen, hoe aangenamer de temperatuur werd, hoe mooier het uitzicht en hoe lekkerder de lucht. Om mijn schouder uiteraard een ATF tas, in mijn armen mijn lief en dan rijdend de berg op was echt een top gevoel. Ik heb het toen ook hardop uitgesproken dat het een geluksmomentje was! Dank voor je leuke antwoorden en je enthousiasme voor All-time Favourites!

Heel fijn weekend iedereen! Liefs Brechje

Leave a comment

All comments are moderated before being published