3 new babies!!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week is de ATF familie weer uitgebreid met 3 "new babies" die uit een heel nieuwe fabriek komen!

Ik had weer eens iets in mijn hoofd hoor...toen ik met mijn lief op vakantie was, zag ik een prachtige vrouw met een nog prachtigere maxi beach dress lopen, beetje aqua achtig qua kleur, met als print "tie dye". BAM, verliefd, hier wilde ik wat mee doen voor ATF. Ik stuurde meteen foto's naar de fabriek. Maar daar liepen we meteen tegen een probleem aan; tie dye is geen print. Het is een techniek, een manier van verven. Dit kun je niet nadoen in een print, want elk doek of elke stof die je verft volgens de tie-dye-techniek wordt anders. De vlekken die ontstaan zijn altijd anders en dat maakt het zo mooi. Je knoopt (to tie in Engels) de stof helemaal in elkaar en vervolgens leg je dat frotje in een bad en verf je het (to dye is verven in het Engels). Als je dat dan weer uit het verfbadje haalt, wast en de knopen eruit haalt, zie je dus die prachtige "vlekken".

Via via ontmoette ik iemand die me wel hiermee kon helpen. Hij heeft een fabriek waar ze deze techniek heel vaak toepassen en kon me helemaal helpen met dit plan. Ik wilde een stoere army/khaki kleurige variant en een blauwe variant. Dominique maakte weer een nieuwe design voor op de tas (my all-time favourite season). Goud voor de khaki tas en zilver voor de blauwe. We voegden leren handvatten toe en dachten de tas is af!

Maar toen ik de eerste proto's in m'n handen kreeg, miste ik de typische ATF touch. En zo ontstond er de bijpassende gelukssleutelhanger (die je ook los kunt kopen voor 9,95€) om de tas een beetje op te leuken. Aan de sleutelhanger hangen een geluksdubbeltje, een matroesjka poppetje dat symbool staat voor vruchtbaarheid, eeuwigheid, liefde en vriendschap, twee felgekleurde pom poms en een aantal zomerse schelpjes. Een bundeltje feel-good dus! Het is ook een super leuk kadootje voor iemand die wel een beetje geluk kan gebruiken!

Ik ben zooooooooooooooooo blij met het resultaat. Het is een tijdrovende techniek dat tie-dye, maar dan heb je ook echt wat. Ik ben trots op deze nieuwe "handmade collection". Waar ook nog een derde tas bij hoort (uiteraard hebben we bij elke tas ook de bijpassende toilettas!); de jacquard shopper.

Jacquard is een heel zwaar materiaal, vergelijkbaar met meubelstof of gordijnstof. Het is een heel rijk materiaal. Ik had een soort zwart/witte aztec print in mijn hoofd en vroeg aan mijn nieuwe leverancier of hij daar naar kon zoeken. En zo kreeg ik na een paar weken de eerste proto binnen. Ik vond 'm echt heel mooi, maar hij was zo donker en daardoor oogde de tas zo zwaar. Nee dit was 'm toch niet. Totdat ik de tas binnenste buiten draaide. JAAAA dit is 'm. (zie foto's) We hebben nog wat leren details toegevoegd aan de tas en ook die gezellige kleurrijke sleutelhanger en toen was dit nieuwe luxere lijntje binnen ATF compleet! 3 geweldige nieuwe shoppers die echt een nieuw beeld geven aan ATF, vind ik!

Maar wat vind jij? Dat vind ik nog VEUL belangrijker! Let me know.

Liefs Happy Brechje! x

Leave a comment

All comments are moderated before being published