2021 - wat was het opnieuw een challenging year!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites. Elke week schrijf ik een blog om jou zo mee te nemen in alles wat er op mijn pad komt in het bouwen van mijn eigen merk en deze week blik ik terug maar staat de blog ook in teken van wat er allemaal per 1-1-2022 gaat veranderen bij ATF. Lees je mee?

Wat was het opnieuw een challenging year! Voor ieder van ons. Er is niemand voor wie dit niet geldt toch? En dat zorgt er ook voor denk ik, dat zo aan het einde van het jaar iedereen best wel moe is. Hadden we nog zo gehoopt dat we met zijn allen kerst zouden mogen vieren, zijn de restricties er toch gekomen om met kleinere groepen samen te komen. Hadden de horeca ondernemers in Nederland verwacht een knallende kerst te kunnen draaien; moeten ze dicht. En alle winkels, salons, sportscholen, etc. Het is een domper. En dan ook de kinderen weer langer thuis. Poh. Het is gewoon veel. We've got your back!

Voor All-time Favourites was het ook een pittig jaar. Alle leveringen zijn te laat geweest. Lanceringen zoals die van de Dierendag/Doggy Bag konden niet zoals gepland plaatsvinden en alle kosten zijn mega omhoog gegaan. Niet alleen van de grondstoffen en materialen, maar vooral van het transport. Kostte een container vervoeren in 2019 nog 1500 dollar. Zo was dat in 2020 5000 dollar en dit jaar zelfs 7000 en 9000 dollar. Daar heb ik wel slapeloze nachten van (gehad). En wat ik zelf heel jammer heb gevonden, is dat de nieuwe winter items niet al in november, maar pas in januari in de webshop zullen komen. Maar goed, dit zijn allemaal dingen waar we wel overheen komen. We zijn allemaal gezond, dat is wat telt. En er zijn natuurlijk ook geweldige dingen gebeurd dit jaar natuurlijk. Met als klapper de sustainable GOLD LABEL collectie. 

Maar....het betekent wel dat er wat veranderingen aan zitten te komen het komend jaar. Want er komen 1 januari drie dingen aan:

1. We lanceren dan eindelijk een kleine nieuwe wintercollectie met ook de lancering van het thema CITY BAGS. Hierover binnenkort meer! Ik kan niet wachten om dit nieuwe project met jullie te delen!

2. We beginnen zoals elk jaar het jaar knallend, namelijk op 1 januari met onze FIVE FINAL FAVOURITES: onze 5 daagse uitverkoop. Welke dit jaar helemaal spetterend is, want de korting is 50%! Dus op = op. Zet vast een reminder in je telefoon!

3. De prijzen zullen omhoog gaan: de shoppers, de toilettassen en de handdoeken zullen per 1-1-2022 allemaal €10,- duurder zijn. Helaas kunnen we om deze prijsstijging niet heen. De kleine accessoires hebben we gelukkig op hetzelfde prijsniveau kunnen houden.

Met heel veel dankbaarheid en trots kijk ik terug op 2021. Dankzij jullie, de geweldige ATFans en niet te vergeten mijn geweldig team, hebben wij als aanstormend Nederlands tassenmerk, de storm van 2021 weten te trotseren! Dank jullie wel!

Liefs Brechje

p.s. Geniet van de feestdagen! 

 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published