ATF nu in 3 landen! Nederland, Spanje EN Duitsland!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje en ik ben de oprichtster van All-time Favourites. 

Ik wilde gewoon een mooie, handige, grote tas maken, zodat wij vrouwen voortaan in stijl zouden kunnen sjouwen. Veel te vaak zag ik drukke on-the-go vrouwen met die blauw/gele Zweedse shopper over straat gaan. Inclusief mezelf. Want wat was die tas handig; je gooit zo alles erin en gáán kun je. Maar dat begon me zo tegen te staan. Waarom zijn praktische items vrijwel altijd lelijk? Ik ben zelf heel praktisch ingesteld. Maar,...ik hou ook van mooi, van stijlvol. En zo kwam ik dus op het idee om een grote handige shopper te maken. 

Dat was in 2011. Toen liet ik 500 grote python shoppers maken. Dat was de minimale afname van de fabriek in het Verre Oosten. Dus ik had geen keuze. Ik had wat budget over om deze investering te doen en plaatste de order. Wel was ik een beetje zenuwachtig; hoezeer ik zelf ook geloofde in deze python shopper, wat nou als ik de enige bleek? Dan zijn 499 python shoppers best heel veel. Maar ze waren in no-time uitverkocht. Het duurde nog 4 jaar voordat ik de echte sprong durfde te wagen en registreerde ik in 2015 officieel All-time Favourites als merknaam, als logo en als tassenmerk. 

In 5 jaar had ik All-time Favourites best goed op de kaart gezet in Nederland en was ik klaar voor een nieuw avontuur: All-time Favourites España. Eind 2019 verhuisde ik naar Barcelona en op 1 januari 2020 opende ik een nieuwe webshop; een Spaanse. Nu was 2020 niet het makkelijkste jaar en is de Spaanse economie niet de sterkste, maar we hebben voet aan de grond gekregen. En dus wilde ik doorpakken.

Een derde land. Duitsland. Dus hebben we eind 2020 een nieuwe site laten bouwen, een duplicaat van de Nederlandse site, heb ik deze samen met een Duitse copywriter vertaald naar het Duits en is deze derde webshop sinds vandaag ook een feit en staat deze live! Het is een soft launch, zoals dit wordt genoemd. Dus heel stilletjes zetten we deze dan aan. Zodat Google de webshop rustig kan indexeren, wij alle foutjes er nog uit kunnen halen, want die zijn er altijd, de laatste vertalingen nog kunnen doen en als dat allemaal klaar is, dan gaan we wat kabaal maken in Duitsland.

En zo is All-time Favourites in ruim 6 jaar vertegenwoordigd in drie landen, hebben we drie webshops en bedienen we drie markten! Wie had dit nou ooit verwacht? 

De uitdaging wordt alsmaar leuker en mijn drive alsmaar groter! Mr. Samsonite is ook ooit zo begonnen toch? Of mevrouw Longchamp, denk ik dan? Ik wil van All-time Favourites het (leukste &) grootste grote-tassen-merk van Europa maken! Who's with me?

Fijn weekend,

Liefs Brechje

Bags bigger than life

2 Kommentare

Wat mag je trots zijn op je prachtige merk. Het is geweldig dat mensen nu in 3 landen al je prachtige tassen kunnen kopen. Super super gefeliciteerd !!!

barbara-anne maiburg Februar 19, 2021

Dankzij jouw doorzettingsvermogen, positiviteit, enthousiasme, creativiteit en oog voor de markt heb jij het zo ver ‘geschopt’ !
Maar dat niet alleen… je kent ook je zwakke plekken en daar ga je mee aan de slag. Ik ben apetrots op jou en volg je op de voet. 🥰💋

Marie-José Gondrie Februar 19, 2021

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung moderiert