It's all in the details!

Weet je hoeveel leuker dingen worden als ze als geheel kloppen, tot in de details? Een perfect gekookt eitje op zondagochtend, op een lekkere geroosterde boterham, beetje peper en zout. Komt al in de buurt van perfectie, maar...als je dan een klein beetje mayonaise erbij doet, is het verhaal echt compleet. Een klein toefje mayonaise maakt het dan helemaal af. Bij het samenstellen van de allereerste collectie van ATF was ik al op zoek naar "het toefje" voor ATF, want echt, it's all in the details! Ik denk dat als ik nu de belangrijkste details van ATF op een rijtje zet voor jullie, er zeker nog dingen naar voren komen waarvan jullie denken "Noooooit geweten, maar nu je het zegt, dit maakt ATF nog een toefje leuker"!

1. Het eerste detail waar ik druk mee ben geweest in 2014 is het dopje op de toilet en make-up tasjes. En als ik iets in mijn hoofd heb, laat ik niet los. Ik had zelf in die tijd een denim overhemd en dat had van die leuke drukknopen van een soort ivoor en daar stond een klein tekstje in. Dus ik heb mijn producent gevraagd zo'n zelfde knopje te zoeken, met ons pink logo erin. Dat duurde natuurlijk even voordat dit gevonden en geproduceerd was. Maar kijk maar eens op jouw eigen toilettas of make-up tas; allereerst hoe schattig is dat knopje? Maar vooral; hoeveel leuker is ie MET dat ding erop?

2. Daarna vond ik de toilet- en make-uptasjes nog niet af. Een beetje er vanuitgaande dat de gebruiker (jij) dit tasje elke dag zou gaan gebruiken, leek het me een leuk idee om aan dat ritsje een geluksdubbeltje te hangen voor jouw dagelijkse portie geluk! Je mag natuurlijk niet zo maar een dubbeltje namaken, dus is het formaat gekozen van een kwartje en staat er de datum 2006 op (toen bestond de euro al, dus zou er nooit verwarring ontstaan) het jaar dat ik officieel eigen baas werd.

3. Inmiddels een paar jaar later, zei mijn lief op vakantie tegen mij, dat hij het irritant vond dat hij niet in 1 oogopslag kon zien bij de shoppers, waar de ritsopening zat. Wil je die grote tas openen, pak je de ene punt van de tas in de hoop dat daar de rits zit, zit ie net aan de andere kant. Daar had hij een punt. Dus besloot ik, uiteraard in pink, iets aan de ritsen te hangen wat opvallend is en jou in 1 oogopslag vertelde waar de rits zit en waar je 'm kunt openen. In vakjargon heet dat dingetje een rits "puller". Onze nieuwe puller heeft aan de ene kant onze naam staan. En aan de achterkant, #ATF, maar dan op z'n kop, zodat als de rits heen en weer beweegt je altijd onze naam goed kan lezen. Was jou nog nooit opgevallen wel?

4. Toen kwamen daar de hamam/strandlakens in de collectie. En iets wat ik niet wist, maar wat mijn Portugese fabrikant vertelde, was dat we zelf een waslabel aan moesten leveren. HOE DAN? Dus ik mijn alleskunner Dominique gevraagd een label te ontwerpen. En daar heb ik iets leuks aan toegevoegd: als jij na een dag strand of na een vakantie die vervelende was gaat doen en even op het waslabeltje kijkt van je ATF handdoek, zie je de opbeurende woorden van mij naar jou: you're my all-time favourite. Het zal die wasmand niet leger maken, maar hopelijk maakt het je wel even blij.

5. Het laatste kleine detail dat is toegevoegd afgelopen jaar, komt niet van mij maar van mijn tassen producent zelf; we hadden een meeting in Amsterdam samen en hij zegt, "die drukkers Brech, daar zitten er 3 van op een shopper, is toch veel leuker als daar All-time Favourites op staat?"...tja nu je het zegt dacht ik. Dus geen blanco metalen drukkertjes meer, maar leuke gezellige drukkers met ATF erop. Maakt het net af toch?

Nu ben ik benieuwd wie van jullie ooit deze "toefjes" heeft opgemerkt in de collectie? Mocht je ze nog niet hebt opgemerkt, hoop ik dat ze met terugwerkende kracht alsnog een klein lachje op je gezicht hebben getoverd!

Fijn weekend iedereen en geniet van je eitje zondag!

Liefs Brechje

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung moderiert