Handbagage, hoe zit het nou?

Elke vrijdag schrijf ik mijn blog om jullie op te hoogte te brengen en te houden van alles waar ik mee bezig ben in mijn avontuur om mijn eigen grote tassen merk All-time Favourites (ATF) op te zetten.

Het is vakantietijd en dat merken we heel goed; we krijgen zóveel veel emails en telefoontjes van dames/meiden die een ATF tas wilden kopen. Nu zijn wij natuurlijk altijd heel blij dat deze mensen zich melden met vragen en dat ze een tas willen kopen, heel leuk zelfs, maar ze belden allemaal met 1 en dezelfde vraag: mag een ATF shopper mee als handbagage aan boord in een vliegtuig?

Sinds ik de allereerste ATF tas heb laten produceren gebruik ik 'm al als handbagage. Dus als je mij die vraag stelt of ie mee mag, dan zeg ik ja. En ik heb 'm inmiddels zo vaak meegenomen aan boord dat ik bijna durf te garanderen dat deze tas mee mag ja. Maar ja wel met een paar opmerkingen. Ik geloof dat handbagage niet zwaarder mag zijn dan 10KG. Dus zorg ervoor dat je niet meer dan 10KG meeneemt. En check even bij je vliegtuigmaatschappij wat de regels zijn omtrent dit gewicht. Doordat de vorm en het materiaal van de ATF shoppers zacht & flexibel is, past deze tas ALTIJD of in de bagagebak boven je hoofd en als er geen plek is, gewoon onder je stoel. Want je kunt 'm gewoon ergens in proppen.

Afgelopen week vloog ik zelf met mijn STAR shopper met Transavia naar Faro. Bij de incheckbalie vroeg de dame of ik de tas even op de band wilde zetten om 'm te wegen. Hij woog 9 kg, dus geen probleem. Maar, dat was voor het eerst dat ze mij dit in al die jaren hebben gevraagd, ze vroeg me ook of ik de shopper in dat ijzeren ding wilde zetten. Ik weet niet hoe zo'n ding heet, het is een soort ijzeren stelling of beugel en het heeft de vorm van een koffertje. En ze vragen je normaal gesproken of je je koffertje in zo'n beugel wilt zetten om te checken of je koffertje klein genoeg is. Dus ik prop mijn tas gewoon in dat vierkante ijzeren ding en ja daar past ie gewoon in natuurlijk. Dus alle lichten op groen. (weet iemand trouwens hoe dit ding heet?)

De zomer moet nog officieel gaan beginnen en dus ook het grote reis/zomervakantie seizoen. Als je dus een ATF shopper wilt gaan gebruiken als handbagage, dan is dat helemaal geen probleem. Zorg er dus wel voor dat je 'm niet te vol stopt en niet te zwaar maakt. En dan garandeeer ik je 1 ding: you will travel in style! Zie hieronder ook het bewijs! Niet alleen van mij, maar ook andere stylish ATF users!

Fijn weekend iedereen!

Liefs Brechje

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung moderiert