De perfecte reistas!

Daar ben ik weer! Zo sta ik na 3 weken Nederland weer op Spaanse bodem inclusief mondkapje! Sinds gisteren heeft de Catalaanse regering het mondkapje verplicht, dus ga ik nu verplicht met mondkapje de straat over. Ik vind het echt verschrikkelijk zitten en het ademt zo lastig, maar ja, ik heb geen keuze. Alleen als je sport of eet/drinkt mag het kapje af. Om nou de hele dag al joggend en etend de dag door te gaan opdat ik geen mondkapje op hoef is ook zo wat. Dus pas ik me aan aan de lokale regels, uiteraard in stijl met mijn kleine shopper met schelpenprint!

Het verschil tussen Nederland en Spanje m.b.t. de coronamaatregels is erg groot. In Nederland is er zoveel vrijheid en in Spanje niet. Hier zijn misschien ook meer mensen ziek geweest en zijn er weer kleine uitbraken geweest, dat de regering streng moet zijn. Het enige waar de regels hetzelfde waren, was op de vliegvelden en aan boord. Op Schiphol en hier op Barcelona Airport was echt niemand! Ik vloog op dinsdag en nergens waren mensen te zien. Ook aan boord was het rustig en was er in tegenstelling tot normaal, genoeg plek voor mijn GROTE SHOPPER in de bakken boven mijn hoofd. 

Maar ik vind het altijd fijner om die GROTE SHOPPER tussen mijn benen op de grond te zetten. Dan heb ik altijd alles snel en dichtbij me en hoef ik niemand lastig te vallen tijdens de reis. Nu kon dat uberhaupt niet omdat het stoeltje naast mij leeg was, dus er was niemand om te storen. Nou ben ik natuurlijk helemaal niet meer objectief maar ik snap oprecht niet waarom iemand nog met een klein koffertje reist. Ja 1 reden: dat je niks hoeft te dragen. Maar je hebt nooit je handen vrij, je loopt altijd in de weg met dat koffertje, je kunt ook niet lekker doorlopen met dat koffertje, bij de douane moet dat hele ding open, ik vind het allemaal gedoe.

Met een shopper van All-time Favourites heb je echt de ideale REISTAS/HANDBAGAGETAS te pakken. Je loopt lekker door met die tas aan je schouder. (Let maar eens op: je bent altijd sneller dan iemand met een koffertje). Bij de douane zet je 'm in de bak, je hoeft maar een kleine stukje van je rits te openen voor je toiletspullen maar verder hoef je niks te doen. Het scheelt je echt tijd. En aangekomen bij de gate is het eigenlijk echt vaak dat er teveel mensen met een klein koffertje reizen en de bakken vol zijn en als je dan als laatste aankomt, je je koffer af moet geven zodat deze in het laadruim mee moet. Gedoe. Een zachte tas om je schouder mag altijd mee: past deze niet in de bak, past deze altijd wel tussen je benen onder de stoel. Ik hou van makkelijk en praktisch. 

En ik heb nog een tip. Ik kwam met een grote shopper (en een koffer) aan in Nederland 3 weken geleden en ging met twee shoppers (en een koffer) terug. Want ik wilde zelf nog zo graag die roze vinyl shopper die nu dus uitverkocht is. Wat heb ik gedaan? Ik heb mijn grote shopper van de heenreis gevuld. En deze vervolgens in zijn geheel in die roze vinyl tas gezet! IDEAAL! (die roze paste niet meer in mijn koffer).

Dus mocht je in de luxe positie zitten 2 ATF shoppers te hebben en deze mee te nemen op vakantie, doe dan de ene tas IN de andere tas, mocht je koffer vol zitten! Handig toch? Voorlopig ben ik even klaar met reizen en ga ik de reistas gebruiken als strandtas hier in Barcelona. Morgen al! Dan lig ik horizontaal op een bedje op het strand. (met of zonder mondkapje, dat moet ik nog even uitzoeken hoe dat zit!).

Heb jij nou ook nog leuke tips voor het reizen met een ATF shopper? Laat het me weten! 

Fijn weekend en tot volgende week.

Liefs Brechje

p.s. ook voor mannen hebben we tegenwoordig leuke weekend/reis/strandtassen he? Heb je onze nieuwe mannenwebshop al gezien? https://atf.amsterdam/

 

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung moderiert