All-time Favourites & duurzaamheid

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest waarin ik je probeer mee te nemen in wat er allemaal op m’n pad komt tijdens het verder uitbouwen van mijn grote-tassen-merk All-time Favourites.

Deze week wil ik het met je hebben over duurzaamheid. Een onderwerp voor de blog waar ik zelf niet eens aan zou hebben gedacht, maar waar een vriendin van mij me deze week op wees. Zij vertelde mij dat ze haar allereerste Python shopper uit 2011 nog steeds gebruikt en dat deze er nog steeds zo goed uit ziet. “Jouw tassen zijn echt van goede kwaliteit Brech” zei ze! “Zo dragen we eigenlijk allemaal, jij als merk en ik als koper, bij aan een beter milieu toch?”

En toen dacht ik; ze heeft gelijk! Ik ben vanaf het begin heel druk geweest met de kwaliteit van mijn tassen. De ritsen moesten sterk zijn, de voering, de hengsels, alles! Want als ik zeg dat je alles uit je drukke dag kunt halen met een grote tas van All-time Favourites, dan moet die tas wel sterk genoeg zijn om jouw hele leven te kunnen dragen. Je betaalt dan misschien wel iets meer voor een grote ATF shopper, maar je krijgt echt waar voor je geld! En dan begrijp je dus ook waarom je er wat meer voor betaalt en ook waarom we nooit/nauwelijks in de sale gaan! 

En goede kwaliteit betekent dat dingen lang mee gaan. En als je dan ook printjes maakt die tijdloos zijn, gaan mijn tassen echt een leven lang mee! Weet je hoeveel plastic boodschappen tasjes dat scheelt? Of hoeveel “fast fashion” tassen? Mooi toch?

En daarom ben ik benieuwd: heb jij je allereerste ATF shopper ook nog? En hoe lang gebruik jij deze dus al? Laat het me graag weten! Thanks! 

Fijn (Valentijns❤️) weekend!

Liefs Brechje 

All-time FavOUrites big bags

 

1 Kommentar

Mijn eerste tas van mijn zus gehad! 😃, mijn tweede shopper inmiddels 2 jaar in gebruik en de grote handtas al 14 maanden. En onlangs de limited edition 😊. Zulke fijne tassen.

Marije van Marrewijk Februar 12, 2021

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung moderiert