Zonder regen geen regenboog!

Het is weer weekend dus is het weer tijd voor mijn wekelijkse blog. Wat is het tropisch warm in Nederland hè? De mussen vallen van het dak en de thermometer geeft temperaturen van boven de 30 graden aan. Wat is het een rare zomer, een raar jaar. De ellende van Corona en van de problemen rondom het reizen naar het buitenland, worden enigszins verzacht door buitenlands weer in Nederland; het niet kunnen/willen/mogen reizen wordt verzacht door kwik ver boven de 30 graden. Thuisblijven wordt ineens een stuk minder erg.

Want zoals ze altijd zeggen, kan een regenboog alleen ontstaan als er ook regen is (geweest) en komt deze vervolgens vanzelf te voorschijn. Alle ellende (=regen) wordt beloond met goed weer in NL (=regenboog). En waarom daar dan niet ook een hippe shopper bij kopen nu het echt strandweer is in NL? Ik geloof dat 65% van de Nederlanders heeft besloten in Nederland te blijven deze zomer! Hoe tof is het dan, dat al die thuisblijvers dit heerlijke weer krijgen! Na regen echt een regenboog EN zonneschijn! Dus als jij bij deze groep Nederlanders hoort; verwen jezelf met een tas van All-time Favourites! Die komt nu je niet gaat reizen, ook in Nederland goed van pas!

Neem nou deze regenboog shopper. Lekker kleurrijk, past overal bij, gemaakt van stevig canvas, frisse witte handvatten en je krijgt er een instant summer feeling gratis bij!

Hij is op dit moment mijn zomer favoriet. Hij past helemaal leuk bij mijn gele schoentjes en regenboog armbandjes! Ik hou de rest van mijn look bij deze shopper dan altijd een beetje rustig/uni, zoals in dit geval licht blauw. Zodat de tas echt in het oog springt!

Welke shopper is deze zomer jouw favoriet?

Geniet van het warme weer, voordat je het weet zit je weer in de regen; dus neem het er lekker van! Ik nam vandaag mijn shopper mee als handbagage van Barcelona naar Valencia. Ik ga dit weekend vrienden opzoeken die in de buurt van Valencia op vakantie zijn. Top tas! 👌🏻

Liefs Brechje 

Vakantietas All-time Favourites

Handbagage tas All-time Favourites

Regenboog shopper ATF

Handbagage All-time Favourites

1 reactie

Zie daar je tas in tas truc voorbijkomen? De python in de streep? Ik heb vd week ATF tas nr 6 voor mijn verjaardag gekregen, de straw, ook al zo vrolijk! Ik ben fan! Leuk je gesproken te hebben op de sample sale. Veel plezier met de vrienden dit weekend!
Liefs
Ingrid

Ingrid 08 augustus, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published