Wil je me helpen?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie en ruim vier jaar geleden heb ik All-time Favourites opgericht en met deze blog houd ik je wekelijks op de hoogte van wat er allemaal op mijn pad komt. Deze week wil ik graag een beroep doen op jou:

misschien is het je al opgevallen, misschien nog niet, maar sinds 25 maart hebben we een compleet nieuwe site. En geloof me, dat is allemaal niet geheel vlekkeloos gegaan. De oude website was leuk, maar deze site bood niet de ultieme shopbeleving die wij onze klanten willen bieden. En net zoals een winkelier af en toe zijn winkel moet verbouwen, moeten wij dit online natuurlijk ook. 

Ik ben super blij met de nieuwe site. Het voelt een beetje als All-time Favourites 2.0. Weer een stapje professioneler. En voor jullie weer een stuk handzamer. In een paar stappen (of clicks) kun je je nieuwe favoriet afrekenen. Maar goed, het ging dus allemaal niet zonder horten of stoten. Tijdens de migratie van de oude site naar de nieuwe site, zijn bepaalde dingen niet goed gegaan. Zo hebben jullie gisteren een lelijke mail ontvangen waarin je werd gevraagd een nieuw wachtwoord aan te maken voor je ATF account. Die mail zag er natuurlijk niet uit. Met man en macht wordt hier aan gewerkt en hopelijk ontvang je maandag wél een mooie mail, incl. plaatjes, logo en ons eigen lettertype. 

Maar er ging nog meer niet goed. En daar heb ik jou nu voor nodig. Want tijdens de migratie hebben ze al die super waardevolle reviews, die jullie hadden geplaatst, niet mee kunnen verhuizen. Ze zijn nu nog aan het uitzoeken waar en hoe dat mis is gegaan. Maar daar wil ik niet op wachten. En daarom hoop ik dat je me wilt helpen.

Zou jij jouw All-time Favourites op de website een review willen geven? Reviews zijn enorm belangrijk voor ATF. Het helpt niet alleen anderen een juiste keuze te kunnen maken. Maar het maakt de site en mijn merk ook betrouwbaar als je ziet dat mensen reviews hebben geplaatst. Wij kunnen jouw hulp heel hard gebruiken om van ATF hét grote tassenmerk te maken!

Dank je wel alvast! Geniet van het zonnige weekend!

Liefs Brechje

p.s. belofte maakt schuld: gisteren avond zijn we met z'n vieren bij Okura gaan eten (incl slabbertje) om te vieren dat we 10.000 volgers op Instagram hebben! Was heerlijk!

Team ATF bij Okura

Samen aan de plaat

Jammie jammie

1 reactie

In maart ging ik met 7 vriendinnen op vakantie naar Bonaire om daar onze vriendin op te zoeken die daar al 7 jaar woont. Dat was voor ons heel speciaal want we zijn allemaal getrouwd, hebben kinderen en waren al heel lang niet meer zonder gezin op vakantie geweest. Ik vond dat ik mezelf nog meer mocht verwennen met een mooie shopper van ATF. Alleen kon ik moeilijk kiezen. Het werd de grote shopper met luipaard print samen met de toilet/make-up tasje en hamamdoek. En ook nog de kleine shopper met slangen print. Ik moet eerlijk zeggen dat ze in het echt nog veel mooier zijn dan op de foto’s. Ze zijn lekker licht en er kan een hoop in. Ik ben nu zeker ATF fan.

Nathalie 31 mei, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published