We did it!

Lieve ATFriend! Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Vandaag is het de allerlaatste blog van 2020 en ook de allerlaatste dag van dit heftige jaar. En dus leek het mij een mooi moment om eens terug te blikken op dit turbulente jaar. Ik hou ervan om altijd naar positieve momenten te kijken. Er zijn zeker dieptepunten geweest het afgelopen jaar. Maar daar sta ik zo aan het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar niet bij stil. Wel bij de hoogtepunten! Want die heb ik met All-time Favourites dit jaar ZEKER gehad. En die wil ik graag met jullie delen! Ik neem je in willekeurige volgorde mee met wat hoogtepunten:

1. SPANJE: All-time Favourites España werd 1 januari dit jaar een feit. Om All-time Favourites in Nederland echt te kunnen laten groeien, moest ik wegwezen. Ik liep letterlijk en figuurlijk de groei in de weg. All-time Favourites is mijn lust en mijn leven, zie het als mijn kindje. En ik bemoei(de) me teveel met haar opvoeding en verstikte ik haar bijna onder mijn stolp. Gelukkig had mijn business coach Ole scherp in de gaten waar mijn kracht ligt, in het founden en niet in het managen. "Waar wil je ATF nog meer uitrollen", vroeg hij me. En zo koos ik als nieuwe markt Spanje en verhuisde ik naar Barcelona, mijn absolute lievelingsstad. Dit bleek niet het makkelijkste land als tweede markt, omdat we het hier simpelweg niet zo maar kunnen copy/pasten: het leven van vrouwen is hier ZO anders. Tel daar Covid19 bij op en de zwakke Spaanse economie en dan begrijp je dat we hier iets meer tijd nodig hebben. MAAR; het gaat goed genoeg om hier iemand aan te kunnen nemen, mijn collega Cristina en een echt kantoor te openen. Daar ben ik trots op! Tel daar dan ook nog bij op, dat ik me ZO GELUKKIG voel hier in Spanje (Barcelona)! Mijn beloofde land haha! 

2. ELINE: kan een persoon een hoogtepunt zijn? JA! Afstand nemen van All-time Favourites, letterlijk, was zo gedaan. Je pakt je dozen in en gaat die kant op. Maar figuurlijk was voor mij natuurlijk lastig. Loslaten. Delegeren. En dan is daar Eline. Ik had me geen betere kunnen wensen. Want niet alleen nam ze alle taken feilloos van me over, maar pfff, ze deed ZOVEEL meer. Zij runt gewoon All-time Favourites Nederland perfectomundo en onze samenwerking is veel leuker en beter geworden. Elke maandag zitten we de hele ochtend samen via Zoom en nemen we de week door. Ik heb Spanje op kunnen zetten zonder stress omdat Eline in Nederland alles runde. Ja, dan is een persoon echt een hoogtepunt!

3. ATF.AMSTERDAM: ook dankzij Eline kreeg ik de tijd en ruimte om onze nieuwe mannenlijn te lanceren en nog succesvol ook: https://atf.amsterdam/. Het idee voor een mannentas ontstond omdat ik me vaak stoorde aan de type tassen waar mannen mee liepen. Vooral op het strand. Zo vaak zag ik hun gewoon met een AH plastic tasje of DIRK shopper. Dat moet toch ook voor hun knapper kunnen? Ook zij leiden een druk en actief leven en willen dat toch ook gekleed doen? Het kan toch niet zo zijn dat alleen wij vrouwen dit willen? Dat bleek een goed idee. 

4. TOTAL LOCKDOWN: het klinkt natuurlijk gek om dit als hoogtepunt te noemen. Want 50 dagen opgesloten zitten is alles behalve een feest. Maar...de wetenschap nu, dat ik dit overleef en aan kan heeft mij wel goed gedaan. Ook het kunnen mee bewegen met het verplicht moeten dragen van een mondkapje hier, plastic handschoenen aan moeten in een supermarkt, de extreme angst die hier was toen in maart mensen in zulke grote aantallen overleden, compleet lege straten voor weken op een rij. En dat zal voor jou vast ook zo zijn toch? WE DID IT! En we zijn er nog niet vanaf, maar er is licht in de tunnel. 

5. ATFans: de paniek sloeg bij mij echt toe in april/mei toen Rutte uitsprak dat op vakantie gaan niet mocht in Nederland. Nét aan de vooravond van ons hoogseizoen. Ik dacht "ik kan mijn boeltje gaan inpakken hier in Spanje, want als het Nederland instort, tja...dan houdt alles op". Maar wat bleek: jullie bleven gewoon big shoppers kopen. Misschien niet omdat je deze kon gaan gebruiken als handbagage of als strandtas op Ibiza afgelopen zomer, maar omdat je jezelf gewoon wilde trakteren op iets leuks in alle ellende. En wat bleek; ook in dit soort benarde tijden zijn onze shoppers SUPER handig: boodschappen doen in stijl, naar het Nederlandse strand in stijl, een hotelletje bezoeken in stijl! Jullie, de ATFans, bleven gewoon jullie weg naar All-time Favourites vinden. Ja, dat was echt een hoogtepunt. All-time Favourites is ook pandemie-proof! En dat geeft mij een goed gevoel.

6. INNOVATIES: naast de mannenlijn hebben we dit jaar nog iets nieuws geprobeerd: de rugzak! All-time Favourites is een grote-tassen-merk maar we hadden zoveel vraag naar rugzakken, dat ik daar gehoor aan moest geven. En zo lanceerden we afgelopen herfst de ATF rugzak! En ook dat bleek goed ontvangen te worden. Vooral in deze tijd van lockdowns waar we eigenlijk geen kant op kunnen, behalve de natuur opzoeken, bleken jullie die rugzak wel heel handig te vinden. Ideaal voor een lange wandeling, je stopt een flesje wijn of een thermoskan in je rugzak en gaat er lekker op uit, met je handen vrij! Dus ook fijn als je een hond uit wil laten of je beker warme choco of glühwein vast wil houden. Straks zijn de rugzakken ook weer ideaal voor citytrips of wat dan ook. Ik weet niet of ze een vast onderdeel zullen worden van onze collectie, dat zal de tijd uit moeten wijzen. 

7. 100% BIODEGRADABLE: dit jaar heb ik met veel omwegen en moeite eindelijk een partner gevonden met wie ik een webshop-verzendzak heb kunnen ontwikkelen die zichzelf HELEMAAL afbreekt in de natuur. En dan ook nog in onze eigen ATF pink kleur. Zo belasten wij het milieu zo min mogelijk. Met onze tassen heb je dus geen plastic boodschappentas meer nodig in de supermarkt, dat is al een flinke bijdrage van ons allemaal, maar deze verzendzakken helpen daar ook nog eens bij! Dit eindelijk van de grond kunnen krijgen was zeker een hoogtepunt voor mij! 

8. 18.7K VOLGERS: Ja dit is toch ook onwerkelijk? Om precies te zijn hebben we momenteel 18.772 volgers op Instagram? In april 2019 nam ik de meiden op kantoor mee naar Okura in Amsterdam om te vieren dat we 10.000 volgers hadden. En kijk dan nu? Anderhalf jaar later zijn daar nog eens 8772 volgers bijgekomen? Als je al deze mensen bij elkaar in een ruimte zet, weet je hoe druk het dan is? En die volgen allemaal mijn merk? Knijp mij maar even! 

Er zijn vast nog dingen die ik nu over het hoofd zie, maar deze 8 hoogtepunten hebben ervoor gezorgd dat ik nu op de laatste dag van het jaar, kan terugblikken op een mooi jaar. Ik ben klaar voor 2021, All-time Favourites ook!

Maak er wat gezelligs van vanavond en tot volgend jaar. Dan komen we weer met de leukste nieuwe collecties en ga ik er ALLES aan doen dat jij ook volgend jaar ALLES uit jouw drukke on-the-go leven kan halen met een grote tas van All-time Favourites!

Proost!

Liefs Brechje

Prrost!

Proost!  

All-time Favourites BAgs bigger than life

We did it! YES! En dit leuke tasje in mijn rechter hand komt volgende zomer weer terug in de collectie! 

All-time Favourites

Eline Knalmachine!  

All-time Favourites

De roze verzendzak! Word je toch vrolijk van?

Instagram

18.7K volgers!! YOOHOO op naar de 20K !

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published