Wat nou zomermerk?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week het ultieme bewijs dat ATF echt geen zomermerk is!

Vaak wordt tegen mij gezegd, leuk hoor Brech, die strandtassen, maar hoe doe je dat dan in de winter? Je wilde toch niet meer afhankelijk zijn van het weer? Je hebt toch al ervaren hoe grillig het is om snowboots te importeren? En toch ook hoe grillig het is om slippers te importeren? Waarom ga je je dan nu met All-time Favourites weer hieraan wagen?

Vaak zijn het overigens mannen die dit zeggen. En los van de discussie of ze er wel of geen verstand van hebben, hebben ze er geen verstand van haha! Nee even serieus. Iedere vrouw die al een ATF tas heeft, weet toch dat het niet alleen een strandtas is?

Jullie weten toch, in ons drukke on-the-go bestaan, hoe handig deze tassen ELKE dag zijn? Hoe kunnen we anders een beetje stylish van werk naar supermarkt via de sportschool naar het vliegveld en in 1 ruk door naar het hotel? (andere routes mogen ook hihi). Hoe kunnen we, vaak met haast, ook nog de kids ophalen van school of hockey via de markt en de kleermaker ook nog de kids naar het af-zwemmen brengen? Ik weet het niet, maar elke mogelijke route die ik noem, daar valt het woord weer of temperatuur niet 1x!

Het weer speelt namelijk geen enkele rol bij All-time Favourites. Of het nou winter is of zomer. We hebben toch allemaal het hele jaar een druk leven, waarin we van hot naar her hollen en sjouwen? Waarin we ons voornemen vaker naar de yoga te gaan of te relaxen in de sauna (voor beide zijn onze tassen trouwens IDEAAL), maar waar we in de realiteit eigenlijk altijd tijd te kort komen, vooral voor ons zelf. En juist in dit drukke bestaan, vinden we het wél belangrijk dat we er ook nog een beetje leuk bij lopen. EN DAN KOMT ATF OM DE HOEK KIJKEN! Hét maatje dat jouw leven vergemakkelijkt & veraangenaamt en ook nog een beetje hipper maakt, het hele jaar door!

Deze week ontvingen we zoveel leuke foto's van jullie tijdens jullie wintersport in de sneeuw, maar ook bij het schaatsen. Het grote bewijs; wat nou ATF is een zomermerk?

Fijn weekend iedereen, liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published