Wat een TOP week!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Terwijl ik nu typ, moet ik mezelf echt een beetje tot bedaren brengen, want ik kan zo snel niet typen als dat ik denk haha en ben zo excited! Want we hebben deze week zo'n TOP week gehad!

Laten we beginnen bij het begin! Deze week hebben we een super leuke samenwerking gehad met Kim Kötter, die de website bijna op zijn kop zette. Ik ben al jaren onderweg in het zoeken en vinden van het juiste boegbeeld/brand ambassador voor All-time Favourites. We hebben zoveel samenwerkingen gehad in het verleden, maar er zijn een paar dames die op 1 of andere manier perfect passen bij All-time Favourites en dat is in ieder geval Kim. Ik denk omdat ze zo goed past bij onze merkpersoonlijkheid S.O.S. : Stoer, Opgewekt en Stijlvol. Met stoer bedoelen we niet mannenlijk stoer als in Rambo. Maar stoer in de zin van "aanpakken", het avontuur opzoeken, female power. Nou dat heeft Kim wel. Dit type "stoere vrouw" is vaak ook heel benaderbaar en ik denk dat het daarom zo goed werkt. All-time Favourites is geen prinsessenmerk of glamourmerk. En daarom past een samenwerking met vrouwen die hiervoor staan minder bij ATF.  Maar met stoere down-to-earth vrouwen, zoals Kim, dat past wel bij ATF.

Opgewekt dat is iets wat geen uitleg behoeft. Want dat is Kim altijd. En stijlvol spreekt ook voor zich. Kim had zelf haar tassen uitgekozen en zo stuurden wij een paar weken geleden de kleine shopper London, de grote shopper London en de toilettas London naar Kim op. En dan is het even afwachten. Kim appte me al wat foto's waar ik helemaal van uit mijn dak ging. Maar ik wist niet wanneer ze iets zou gaan posten. Nou dat merk je op een gegeven moment vanzelf haha. Als de bestellingen binnenkomen. En dat was dinsdagmiddag. Ik belde Eline op "heb je die post van Kim gezien, die is echt niet normaal mooi"! En Eline antwoordde "nee...deze heb ik nog helemaal niet kunnen zien want ik zat in een meeting met ons warehouse, maar nu snap ik waar al die bestellingen vandaan komen"! Eline en ik hebben de hele dag met elkaar zitten appen van blijdschap. "Niet normaal hè'? "Nee echt niet normaal". En dat de hele dag door. 

Maar de week bracht meer! Want; donderdag lag de nieuwe JAN in de schappen. Met daarin een interview met mij dat al tijdens de lockdown was afgenomen en nu eindelijk was verschenen! Ik had niemand iets gezegd, alleen de dag vantevoren vrienden en familie geappt: "je MOET morgen de JAN kopen, laatste pagina, verder zeg ik niks". Hoe vaak maak ik dit mee? Misschien wel nooit meer! Dus hoe leuk is dit dan? Althans, dat vind ik. Hij ligt de hele maand in de winkels, op Schiphol, etc, dus toch een maand-of-fame :-). Mocht je nou op vakantie gaan, ergens op een bedje liggen, met je ATF handdoek of shopper EN dit interview in de JAN aan het lezen zijn, hoop ik dat je All-time Favourites tagt in je foto. Dus deze week is ATF flink in de publiciteit geweest en dat is als founder echt iets dat me heel vrolijk maakt!

Vandaag is de blog op zondag i.p.v. op vrijdag. Dat komt omdat vandaag pas een vriendinnetje bij me is, mét de JAN uit Nederland en ik deze foto nu pas kon maken. Ik geniet er nog even van. Fijn weekend. 

Volgende week is er weer De Vrouw Achter de Tas, dus ik ben er pas weer op 31 juli. Liefs,

Brechje

Kim Kötter en All-time Favourites

Kim met haar gezin en haar twee ATF tassen

Jaap met ATF mannentas

En haar man Jaap met de ATF mannentas. Te leuk toch? Ook leuk voor jouw man/vriend/vader? Kik dan hier

Brechje in JAN magazine

Mijn favorieten in JAN magazine #trots

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published