What Do We Mean by BIG FIVE?

Wat bedoelen wij nou steeds als we praten over onze BIG FIVE?

Ja daar ben ik weer met mijn wekelijkse blog om jou op de hoogte te houden van & mee te nemen in wat er nou allemaal komt kijken bij het opbouwen van een eigen merk. Mijn naam is Brechje en ik heb All-time Favourites opgericht: dit geweldige grote-tassen-merk dat ik met ziel en zaligheid in de markt aan het zetten ben. Inmiddels in 3 landen, namelijk in Nederland, Spanje en Duitsland. 

Zoals je waarschijnlijk weet hebben we inmiddels best een hele grote collectie en is het voor ons best een hele uitdaging om deze online aan de vrouw te brengen. Niet alleen zijn er ontzettend veel tassenmerken die op het Wereld Wijde Web jouw aandacht proberen te trekken. Daarvoor zijn er verschillende tools: je kunt google betalen natuurlijk, of Facebook, maar je kunt ook je website goed inrichten, waardoor je organisch goed gevonden wordt. Maar...als jij dan eindelijk in onze winkel bent beland, dan moeten wij er ook voor zorgen dat jij de weg goed vindt. 

Daarom zijn we een beetje aan het schuiven met ons menu. De klantenservice was moeilijk te vinden op de site, dus die hebben we nu met een dropdown optie in het menu van de mobiele site gezet, zodat jij heel makkelijk contact met ons op kunt nemen en ook de FAQ's kunt lezen. Maar we merkten dat er ook nog wat onduidelijkheid was over wat wij onze BIG FIVE noemen. Want dat zijn toch dieren in Afrika? 

Inderdaad zijn in Afrika de dieren van de BIG FIVE de leeuw, de luipaard, de neushoorn, de olifant en de buffel. Deze term, BIG FIVE is bedacht door de jagers en verwijst naar de vijf moeilijkste dieren in Afrika om op te jagen. Gelukkig wordt deze term vooral nog gebruikt door safari-touroperators EN: dus ook door ons. Want wij hebben ook een BIG FIVE. Wij zijn natuurlijk gespecialiseerd in BIG BAGS, vandaar de naam BIG. En FIVE verwijst naar onze 5 meest populaire prints, die helemaal passen bij safari en wildlife: namelijk pythonprint, zebraprint, luipaardprint, crocoprint en camouflageprint die samen onze VASTE COLLECTIE vormen! Deze vijf prints zul jij dus altijd aantreffen in onze collectie. Het is onze basis.

Daarom hebben we een vast plekje op onze site ingericht voor deze vaste collectie. Hopelijk is met ons nieuwe mobiele menu, alles nog duidelijker voor jou! Uiteraard hoor ik graag jouw feedback! 

Fijn weekend,

Groetjes Brechje

Onze 5 vaste prints: camouflage, luipaard, zebra, croco & python

Big Five All-time Favourites

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.