Vandaag is rood!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Deze week opnieuw vanuit Nederland, Amsterdam, de Houthavens. En vandaag ook voor echt de allerlaatste keer vanuit hier. Dinsdag vlieg ik terug naar Barcelona om verder te gaan met mijn Spaanse avontuur. En maandag lever ik hier de showroom op. Vandaar dat ik vandaag voor de allerlaatste keer vanuit de Houthavens deze blog typ.

In 2013 vestigde ik me met All-time Favourites in de Houthavens. Een gebied dat toen nog vrij leeg was. En nu, ruim 7 jaar later, ga ik er weg en is het "the hottest place in town". De Houthavens zijn nu de leukste plek om te werken en juist nu gaan wij er weg. Maar niet zonder reden: All-time Favourites is hier op deze plek uitgegroeid tot het online merk dat het nu is, dat behalve een goed team, alleen maar internet nodig heeft. En geen grote showroom meer om retailers te ontvangen. Want wij zijn nu zelf de retailer!

Ik ben apetrots op waar we nu met ATF staan. Met 3 webshops: de Nederlandse, de Spaanse en sinds kort ook de mannensite. We worden steeds bekender, elke dag komen er weer nieuwe mensen in onze webshops én we hebben ons staande weten te houden in de benarde Corona tijd. En daarom is vandaag rood; de kleur van vuur, bloed, energie, kracht, vastberadenheid en ook passie, verlangen en liefde. Rood wordt ook gebruikt om moed aan te geven. Daarom is rood ook in veel nationale vlaggen terug te vinden, in die van Nederland en in die van Spanje.

Maar ook in mijn high heels en mijn geweldige kleine shopper met rode hengsels en rode tekst. We gaan een nieuwe fase in met All-time Favourites en ik kan niet wachten! 2020 is het jaar dat All-time Favourites van niemand meer afhankelijk is en op eigen benen staat. En ik hoop dat jij met ons mee groeit en bloeit! Dat jij net zoals ik, je sterk voelt met een ATF shopper waarmee je alles uit je drukke dag kunt halen, altijd alles bij je hebt, in stijl en nooit iets hoeft te vergeten. Want rood of niet rood, een All-time Favourites tas straalt in mijn ogen altijd energie en kracht uit! 

Geniet van je weekend en voor iedereen in het Noorden van NL: fijne vakantie en vergeet je ATF shopper niet!

Liefs Brechje

p.s. volgende week schrijf ik weer vanuit zonnig Barcelona X

2 reacties

Geniet van je avontuur in Spanje. Zet hem op!!! Liefs, Stephanie

Stephanie 18 juli, 2020

Trots op jou! X

Jen 18 juli, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published