Toeval bestaat niet zeggen ze...

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest die tegenwoordig niet meer vanuit Amsterdam wordt geschreven, maar vanuit mijn nieuwe woonplaats Barcelona, waar ik sinds 1 september woon om ATF Spain op te zetten. Deze week wil ik het met jullie hebben over onze camouflageprint shopper. Deze shopper, die inmiddels een vast onderdeel is in onze collectie, is in de zomer van 2016 aan onze collectie toegevoegd. En de allereerste fotoshoot die we deden voor ATF in het buitenland was in de stad waar ik nu woon. Barcelona. 

Als je camouflageprint googled is de best toepasbare uitleg voor mij en deze blog vandaag, die wel wat toelichting nodig heeft: "camouflageprint is een vlekkenpatroon dat de drager moet doen opgaan in het gevechtsterrein en zo de zichtbaarheid voor de vijand doet verminderen”. Dit moet ik even toelichten, want het is namelijk ZO toepasbaar voor mij op dit moment: zie het gevechtsterrein als Barcelona en de vijand als Spanjaarden in het algemeen. Dan lees je: camouflage print is een vlekkenpatroon dat Brechje doet opgaan in Barcelona zodanig dat de Spanjaarden haar niet opmerken. In het Engels zeggen ze dat zo mooi: blend in. Ja, ik moet inblenden op dit moment.

Want om ATF hier succesvol te lanceren, moet ik me aanpassen aan de Spaanse gewoontes, ritmes en regels. Ik moet erachter zien te komen hoe de Spaanse dames rennen van hot naar her, als ze dat al doen. Ik moet erachter komen wat de dagelijkse avonturen en obstakels zijn voor de Spaanse señorita, zodat ik haar kan vertellen hoe mijn tassen haar kunnen helpen. En ik kom hier alleen achter als ik op ga in het Spaanse leven. Als ik "one of them" word. En daar ben ik hard mijn best voor aan het doen. 

Dé camouflage shopper in deze prachtige stad, waar we in 2016 voor het eerst deze prachtige shopper fotografeerden met mij als "model", is de plek waar ik nu woon en de plek waar ik me nu als een ware camouflageprint aan het bewegen ben zodat ik opga in het Spaanse leven. Dan kun je toch niet meer spreken van toeval, wel? 

Enjoy the weekend guapas!

Liefs Brechje

Grote shopper camouflage

Grote shopper army print

 

1 reactie

PaUWSpmnerCIRALV

oGIYWVzqUHCblgj 04 december, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published