TIENDUIZEND!

Leuk dat je mijn wekelijkse blog weer leest, die ik bijhoud zodat je een beetje kunt volgen wat er allemaal op mijn pad komt in mijn "journey" om van All-time Favourites het GROOTSTE grote tassenmerk van Nederland te maken! Deze week is een week die ik nooit meer ga vergeten, want we hebben echt een mijlpaal bereikt!

Want deze week heeft de 10.000-ste volger zich aangemeld bij onze Facebook community. TIENDUIZEND! Deze persoon, waarschijnlijk zelf niks in de gaten gehad, klikte op "vind ik leuk", werd onze 10.000-ste volger en bezorgde mij een TOP week! En dankzij ook nog de 9999 andere mensen hebben we er nu dus 10.000! Wauw. Zet deze mensen allemaal bij elkaar en dan is dat best heel veel. En zij volgen allemaal mijn merk. Ongelofelijk.

8 jaar geleden, in maart 2010 maakte Jennifer, die toen nog bij mij werkte in mijn agentschap, een Facebook pagina aan voor ATF. En net zoals nu, plaatsten we dagelijks iets leuks. In 2015 stopte ik met mijn agentschap en werd deze naam All-time Favourites de merknaam van mijn eigen tassencollectie. Vanaf toen zijn we dus opgehouden met het plaatsen van foto's van de merken Rubber Duck, Mimic of Holster (dat waren de merken die wij vertegenwoordigden) en was het enige dat we elke dag online zetten, de foto's van onze eigen tassen.

En zo is de community uitgegroeid tot dat wat het nu is. Begin van de week stond de teller op 10000 en nu, terwijl ik typ, zijn dat er al weer 10068. En ik vind het echt ongelofelijk. Wat staat er ons nog te wachten? Hoeveel zouden dat er volgend jaar zijn rond deze tijd? We gaan het zien!

Ook op Instagram groeit de achterban. Deze groeit iets minder snel dan op Facebook. Maar we zijn daar ook pas sinds een paar jaar actief, dus daar lopen we nog een beetje achter tov Facebook. Op Facebook plaatsen we 1 bericht per dag, vaak 's morgens. Op Instagram zijn dat er 2 op willekeurige momenten op de dag. Mocht je ons daar nog niet volgen, neem er eens een kijkje (instagram All-time Favourites). Daar plaatsen we alle toffe (vakantie) foto's die we dagelijks van jullie mogen ontvangen!

Tja..en wat doe je als je 10K volgers hebt? Dan moet je iets leuks doen vonden wij. Amber, Layla en ik hebben deze week zitten denken en hebben het volgende voor jullie bedacht: ALLEEN dit weekend krijg je 5€ korting op de toilettasjes. Gewoon een aardigheidje voor jullie. Gebruik de code COSMETICSBAG en je krijgt direct 5€ korting bij het afrekenen (m.u.v. de sale). Leuk toch?

Verder deze week flink geklust; we gaan 15 aug verhuizen en ik heb een meubelmaker een geweldige bar met eettafel laten maken en die moest natuurlijk geverfd worden. En omdat hij op vakantie gaat en er haast was, heb ik zelf staan schilderen deze week. Mogen jullie raden welke kleur! Deze meubelmaker timmerman Nobby Roth is echt heel goed en ik ben zo blij met het resultaat! Ik kan niet wachten tot de 15e, dan laat ik uiteraard het eindresultaat zien!

En nu is het heerlijk weekend, gaan de voeten omhoog, schenk ik een lekker koel glas wijn in en proost ik op jullie alle tienduizend volgers! Cheers.

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published