Team ATF viert Sinterkerst!

Santa came early this year bij ATF! Wij hebben deze week een echte feestweek achter de rug! Afgelopen weekend had ik met mijn vader en mijn lief geklust in de showroom. De nieuwe "bags that fit your life" lamp hangt eindelijk. Dus toen maandag de meiden op kantoor kwamen en zij die roze lamp zagen, heerste er meteen een soort disco feeststemming.

Maar maandag startte ook ons vierde teamlid Jorien bij ATF. Wat betekent dat we nu dus met z'n viertjes zijn op kantoor. Zo zijn we in 2018 van een team van 2 meiden, uitgegroeid tot een team van vier. Ik moet je zeggen dat ik hier natuurlijk trots op ben, maar ik vind het vooral heel gezellig! Lunchte ik ruim een jaar geleden gewoon in mijn eentje achter mijn computer, wordt er tegenwoordig de tafel gedekt en gezellig geluncht. Stukken leuker!

Woensdag hebben we Sinterkerst gevierd. Een soort combinatie van Sinterklaas en kerst; dus de kadootjes zoals dat bij Sinterklaas hoort en lekker eten zoals dat bij een Kerstlunch hoort. Ik had een tafel gereserveerd bij LARS; een nieuw restaurant hier in de Houthavens. Mijn business coach Ole had ik natuurlijk ook uitgenodigd. En zo zaten wij woensdag om 13:00 uur met z'n vijven aan een glaasje champagne. En hebben we, zoals een kerstlunch betaamt, tot 16:00 u aan tafel gezeten en heerlijk gegeten.

Daarna moest er ook nog gewerkt worden en na de flessen wijn, kwam daar natuurlijk weinig van terecht. Toevallig waren die dag ook de nieuwe bureaustoelen geleverd en was het een hilarisch klusje om die in elkaar te zetten na die lunch. Daarna zijn we maar vrij snel naar huis gegaan haha.

Eline heeft deze week de showroom versierd in kerstthema, een kerstboom opgezet en daardoor is het een heel gezellige bedoeling hier bij ATF. En als klapper hebben we vandaag allemaal een foute kersttrui aan gehad en stond de hele dag kerstmuziek aan. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ook is de ATF adventskalender deze week gestart en "openen" we elke dag op social media "een deurtje" met een leuke verrassing.

Zo zie je: wij zijn helemaal klaar voor deze gezellige feestmaand! Jij ook?

Veel liefs - Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published