Stormy weather bij All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites; het tassenmerk dat ik ben begonnen om drukke on-the-go vrouwen te helpen alles uit hun drukke dag te halen, in stijl! Elke keer als ik het weer typ, deze missie, voel ik een bepaalde trots. Ik wilde destijds gewoon dat wij vrouwen in stijl zouden kunnen sjouwen, in plaats van met lelijke grote supermarkt- of Ikea shoppers! En daarom bedacht ik die grote pyton shopper. Niet wetende dat zoveel jaren later zoveel vrouwen niet meer zonder die handige grote shoppers van All-time Favourites kunnen! 

Maar goed. Een eigen merk hebben is echt heel leuk. Zeker als het goed gaat. Als je een eigen business start, ga je uit van succes. Je gelooft in je eigen product of dienst en omdat je geloof hebt in jezelf, durf je die stap te zetten. Sommigen hebben een vliegende start, anderen moeten ploeteren. Hoe dan ook: alle zekerheden over boord gooien vergt toch een bepaald geloof en vertrouwen in jezelf en in je product. Anders blijf je in loondienst. Ik had dat destijds ook. 

Maar er komen altijd momenten van tegenslag of van storm of turbulentie. Je wordt daar als ondernemer sterker van, maar dat weet je pas naderhand. Als je er middenin zit of vlak voor de storm, dan weet je niet hoe je dit weer gaat overleven. maar, zo zegt mijn business coach altijd: een crisis is altijd tijdelijk. En hij heeft gelijk.

Deze Covid19 situatie heeft de hele wereld op zijn kop gezet. Iedereen wordt geraakt. Elk werelddeel, vrijwel elke beroepsgroep op een bepaalde manier, elke business. Wij ook. Zeker als je afhankelijk bent van productie overseas en dus ook transport overseas. Na het drama van vorige levering dacht ik deze keer slimmer te zijn. Ik had vroeg mijn order geplaatst bij de fabriek. Ik had zelfs rekening gehouden met mega veel vertraging onderweg! Maar alles leek zo goed te gaan. Deze keer geen boten die dwars lagen in het Suezkanaal. Geen Covid uitbraken ergens onderweg. Ik dacht op rozen te zitten. Totdat ik gisteren slecht nieuws ontving...opnieuw stormy weather....

Er zijn momenteel teveel schepen die in de haven van Rotterdam moeten lossen. Zoveel schepen zelfs dat er een file is ontstaan. Onze boot komt komende week volledig volgens planning op tijd aan. MAAR: hij kan de haven niet in omdat er teveel boten zijn en er geen plek is. En dus moet onze boot TWEE WEKEN DOBBEREN OP ZEE voordat deze binnen mag komen in Rotterdam. TWEE WEKEN! 

En dat betekent een half lege webshop juist wanneer deze lekker vol moet zijn aan het begin van een nieuw seizoen en nog erger, dat betekent dat die te gekke leuke LIMITED EDITION DOGGY BAG pas NA dierendag in ons warehouse zal zijn. Dat is zoooo jammer! Want we wilden hier GROOTS mee uitpakken. Dus ga ik nu maar vast verklappen wat er straks aan gaat komen,.... ATF's DOGGY BAG! 

Wat vinden jullie ervan? 

Liefs Brechje

hippe grote tassen

hondentas All-time Favourites

3 reacties

heel.leuk die tas

ardy toering 13 september, 2021

Lijkt bijna een 1 april grap…. Maar dat zou raar zijn op 10 september 😜 Schoenmaker blijf bij je leest😉

Loes 13 september, 2021

Geweldig! Hopelijk speciaal voor kleine hondjes die max 4,5 kg webe

Jeanny 13 september, 2021

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published