Speciaal voor alle mommy's (to-be) !

Hier ben ik weer vanuit zonnig Barcelona, met mijn wekelijkse blog. Deze week wil ik het met jullie hebben over de Mommy Bags die wij in de collectie hebben. We zijn natuurlijk een "grote tassen" merk. Dat hoef ik jou niet meer uit te leggen. Maar in 2017 kreeg ik vanuit jullie, de klanten, het verzoek eens na te denken over een mooie luiertas, want, zo vertelden jullie, een mooie luiertas was maar moeilijk te vinden.

Maar waar moet een Mommy Bag of luiertas dan allemaal aan voldoen, vroeg ik me destijds af? Met een aantal moeders ben ik samen gaan zitten en heb hun gevraagd wat de meest gemaakte fouten waren, toen zij hun eerste luiertas kochten. 

Wat ik het meeste hoorde was dat ze een veel te grote luiertas hadden gekocht. Je sjouwt je al een ongeluk met je kind, buggy en Maxi-Cosi en als je dan ook nog met een zware grote luiertas moet sjouwen is dat simpelweg teveel. Want in een grote tas, stop je ook snel veel te veel dingen.

En dan kom ik ook meteen bij het tweede punt; je hebt helemaal niet veel nodig als je met je kindje op pad gaat. Je denkt dat je veel nodig hebt, maar dat zijn beginnersfouten. Een compacte luiertas met veel handige vakjes is key. Een paar luiers, billendoekjes, wat extra kleertjes, een fles, iets te eten als een koekje of rozijntjes en een speentje.

En dan als derde tip, zorg dat er aan de buitenkant een vakje zit, waar je als mama je eigen spulletjes in kan doen, zoals je mobiel of lippenstift, zodat je die er snel uit kunt pakken als de tas aann de buggy hangt.

Met die tips ben ik aan de slag gegaan en heb alle tips gecombineerd en verwerkt in deze waanzinnige luiertas. En heb ik er nog meer leuke extra's bij gedaan:

  • Een verschoonmatje
  • Buggy clips waarmee je de tas aan de buggy kunt vastmaken
  • 2 handvatten, net zoals bij de shoppers plus een cross-body verstelbaar hengsel
  • En...dat vind ik zelf nog het slimste :-) de tas is ook een laptoptas. Zodat je na je kraamtijd, de tas ook mee naar je werk kan nemen. Zo blijf je heel lang plezier houden van die ene mooie tas. 
  • Ik heb voor 3 tijdloze kleuren gekozen, zwart croco, python en denim blauw. Geen hartjes en bloempjes, maar een stijlvolle vrouwelijke Mommy Bag

Een prachtig kraamkado (OF KERSTKADO) voor een zwangere zus, dochter, vriendin, nichtje of collega. Of voor jezelf, dat kan ook! We hebben al heel veel happy-mom-foto's mogen ontvangen. Kijk maar! 

Uiteraard vind ik het leuk om ATF te blijven verbeteren, dus feedback en tips voor onze Mommy Bag zijn super welkom.

Liefs Brechje

Mommy Bag zwart

Mommy Bag snake

Luiertas denim blauw

Mommy bag zwart

Mommy bag python

Mommy bag denim

1 reactie

En niet alleen voor aan de buggy of kinderwagen….
Deze zijn ook prachtig voor aan je rolstoel. De meeste ‘rolstoelers’ gebruiken een luiertas vanwege de makkelijke clipbevestiging.
Deze staat hoog op mijn verlanglijstje in de phyton print waar ik ook al de kleine en grote shopper van heb en de portemonnee . Zodat ik ook ‘all time favourites’ kan shinen in mijn rolstoel!

Danielle van Gog 06 december, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published