Schoenmaker blijf nou bij je leest!

Als creatieveling en als founder van All-time Favourites zie ik altijd overal markt/handel in. In mijn hoofd dansen de ideeën voor de collectie van All-time Favourites. Ik moet mezelf elke keer heel erg inhouden. Gelukkig helpt mijn business coach me hier ook bij en zegt me steeds "schoenmaker blijf nou bij je leest"! 

Maar dat lukt niet altijd. Zo leek het me leuk, in de winter van 2015, om paspoorthoesjes in de collectie op te nemen. En meteen liet ik deze in 3 kleuren produceren. Ik denk dat het meer dan drie jaar heeft geduurd voordat we die eindelijk allemaal hadden verkocht.

Ook Macbook sleeves leken me leuk; kon je je laptop in je ATF shopper meenemen in dezelfde kleur. Ik zag het helemaal voor me. Als test liet ik deze produceren in onze bekende camouflage print. Ook daar scoorden we niet super goed mee.

Schoenen. Ik ben er dol op, die moesten in de collectie van All-time Favourites. Leuke zomerse sandaaltjes die perfect moesten zijn voor op het strand, maar waar je op een zomerse dag ook prima mee naar je werk zou kunnen. Ik heb het allemaal geprobeerd. Degene die al deze dingen het allerleukste vond, was ik zelf. En de verhuurder van onze opslagruimte, ik denk dat hij het ook heel leuk vond. 

Dus, om het duidelijk te houden voor iedereen incl. mezelf, is All-time Favourites een grote tassenmerk. Met leuke accessoires die bij de tas horen. Zoals een toilettasje en een matching strandlaken in de zomer. PUNT.

Maar ik kon het toch weer niet laten. Het kriebelde zo dat ik toch heb doorgezet. Want ik heb weer iets nieuws verzonnen in de collectie. Als je in de zomer er opuit gaat en je neemt je grote ATF shopper uiteraard met je mee, zie ik jou of op het strand met je lief, je familie of vrienden. Ik zie je ergens picknicken in het park. Wijntjes drinkend op de boot. Gewoon genietend van je vrijheid. En daarbij ontbrak nog 1 ding:

Een ATF reis backgammon setje!

Kun je leuk op het strand, op de boot, tijdens een picknick of gewoon in het park, gezellig een spelletje doen. Wijntje erbij, of wat anders. En genieten van de zomer. All-time Favourites staat voor vrijheid, feelgood, er opuit gaan, plezier hebben en daar past een spelletje heel goed bij.

Ik heb gekozen voor ons stevige camouflage canvas materiaal, de binnenkant is uiteraard pink en de stenen zijn gewoon zwart en wit. En je rolt 'm zo op en gooit 'm in je ATF shopper! Nee het heeft niks te maken met grote tassen, maar het heeft wel te maken met jou. Want ik denk dat ik deze keer, na 5 jaar, kan inschatten wat de ATF vrouw leuk vindt en hoe zij haar zomer het liefste doorbrengt! 

Wat vind je ervan? Ik hoor graag van je.

Fijn weekend, liefs Brechje

 Backgammon setje All-time Favourites

Backgammon setje All-time Favourites

Backgammon setje All-time Favourites

 

8 reacties

Hoi Brechje,

Eerlijk…niet mijn ding, maar dat is heel persoonlijk.
Waar mijn voorkeur naar uit zou gaan is om in de toilettas aan het einde van de rits aan elke kant een oog te maken en er dan in de zelfde stof een riem bij te maken zodat je de toilettas ook als crossbody tasje kunt gebruiken voor als je op het strand even iets gaat halen bv. en je alleen wat kleine spulletjes mee wilt nemen.
Hiermee blijf je toch bij je leest maar een leuke uitbreiding.

Groetje,

Sylvia

Sylvia Palm 31 mei, 2019

Dat is zon leuk idee. Mijn man en ik spelen dat vaak maar het kan nooit mee. Super tof. Als hij te koop is koop ik er gelijk 1!!! Liefs Eva

Eva Sier 31 mei, 2019

Super super leuk

Berry zwartkruis 31 mei, 2019

I love the game!! Gaaf ook in zo’n stoere uitvoering, dan durven de mannen er ook mee rond te lopen. Fijn klein en licht ook om mee te nemen. Leuk idee!!

Myrte 31 mei, 2019

Super vet idee Brech! Uren gespeeld dat spel!!

Maartje Clarijs-van Oijen 31 mei, 2019

Geweldig🤩🤣

Gaby 31 mei, 2019

Paspoorthoesje had ik nog wel leuk gevonden maar waren redelijk snel uitverkocht toen ik ATF ontdekte.
Maar Backgammon… echt geen idee hoe je het speelt dus ik zou het niet zo snel kopen. Mens Erger Je Niet of Ganzenbord dan wat sneller. Maar Kheb nog een jonge zoon die dat ook leuk vindt. Maar super leuk dat je altijd weer nieuwe dingen bedenkt! ♡

Debby 31 mei, 2019

Geweldig idee 😄! Maar dat vond ik van al je andere uitstapjes ook ;-)

Noortje 31 mei, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published