Schoenmaker blijf nou bij je leest!

Als creatieveling en als founder van All-time Favourites zie ik altijd overal markt/handel in. In mijn hoofd dansen de ideeën voor de collectie van All-time Favourites. Ik moet mezelf elke keer heel erg inhouden. Gelukkig helpt mijn business coach me hier ook bij en zegt me steeds "schoenmaker blijf nou bij je leest"! 

Maar dat lukt niet altijd. Zo leek het me leuk, in de winter van 2015, om paspoorthoesjes in de collectie op te nemen. En meteen liet ik deze in 3 kleuren produceren. Ik denk dat het meer dan drie jaar heeft geduurd voordat we die eindelijk allemaal hadden verkocht.

Ook Macbook sleeves leken me leuk; kon je je laptop in je ATF shopper meenemen in dezelfde kleur. Ik zag het helemaal voor me. Als test liet ik deze produceren in onze bekende camouflage print. Ook daar scoorden we niet super goed mee.

Schoenen. Ik ben er dol op, die moesten in de collectie van All-time Favourites. Leuke zomerse sandaaltjes die perfect moesten zijn voor op het strand, maar waar je op een zomerse dag ook prima mee naar je werk zou kunnen. Ik heb het allemaal geprobeerd. Degene die al deze dingen het allerleukste vond, was ik zelf. En de verhuurder van onze opslagruimte, ik denk dat hij het ook heel leuk vond. 

Dus, om het duidelijk te houden voor iedereen incl. mezelf, is All-time Favourites een grote tassenmerk. Met leuke accessoires die bij de tas horen. Zoals een toilettasje en een matching strandlaken in de zomer. PUNT.

Maar ik kon het toch weer niet laten. Het kriebelde zo dat ik toch heb doorgezet. Want ik heb weer iets nieuws verzonnen in de collectie. Als je in de zomer er opuit gaat en je neemt je grote ATF shopper uiteraard met je mee, zie ik jou of op het strand met je lief, je familie of vrienden. Ik zie je ergens picknicken in het park. Wijntjes drinkend op de boot. Gewoon genietend van je vrijheid. En daarbij ontbrak nog 1 ding:

Een ATF reis backgammon setje!

Kun je leuk op het strand, op de boot, tijdens een picknick of gewoon in het park, gezellig een spelletje doen. Wijntje erbij, of wat anders. En genieten van de zomer. All-time Favourites staat voor vrijheid, feelgood, er opuit gaan, plezier hebben en daar past een spelletje heel goed bij.

Ik heb gekozen voor ons stevige camouflage canvas materiaal, de binnenkant is uiteraard pink en de stenen zijn gewoon zwart en wit. En je rolt 'm zo op en gooit 'm in je ATF shopper! Nee het heeft niks te maken met grote tassen, maar het heeft wel te maken met jou. Want ik denk dat ik deze keer, na 5 jaar, kan inschatten wat de ATF vrouw leuk vindt en hoe zij haar zomer het liefste doorbrengt! 

Wat vind je ervan? Ik hoor graag van je.

Fijn weekend, liefs Brechje

 Backgammon setje All-time Favourites

Backgammon setje All-time Favourites

Backgammon setje All-time Favourites

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published